2777
2789
عنوان

وضعیت آقای متأهل و عشق قدیمی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 56 پست
پسرعموی شماتنوع طلب تشریف دارن عزیزم یااینکه شخصیت بیماری دارن که ازپس زده شدن توسط دیگری متنفرن وتو ...

میخوام بدونم همون راهی که گفتی اگه بشه سرد میشه دیگه بچسبه‌ به زندگیش 🫣⁉️ 

دیگه از سرش میوفته❓😭

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام بدونم همون راهی که گفتی اگه بشه سرد میشه دیگه بچسبه‌ به زندگیش 🫣⁉️ دیگه از سرش میوفته❓😭

بدجوررر دلت می خواد نقش خاله رو بازی کنی 

مکان پیدا کن اینا کاراشون رو بکنن تو هم از سوراخ کلید نگاشون کن .

آره دیگه از سرش میفته می چسبه به زندگیش 

تو هم برو به درک جهنم زنیکه خراب 

اسی دارم شک میکنم که نکنه پسرعموت خودتی

خود خودش که نه ولی گفتم یه سری تجربه و راهکار بهش منتقل میکنم 😁😂

بدجوررر دلت می خواد نقش خاله رو بازی کنی مکان پیدا کن اینا کاراشون رو بکنن تو هم از سوراخ کلید نگاشو ...

بی تربیت 😡

من فقط فقط میخواهم کمک کنم از این وضعیت خلاص بشه کاری که واسه همه بهتره خودش دختره خانوادش انجام بده 

فقط ازش دور شو ،،در اینگونه موارد دلت برای کسی نسوزه چون خودت میسوزی،،،،یه مرد اگه زنی رو دوست داشته ...

دختره یه چیزیه مثل مجردیا خود پسرعموم کلی دوست پسر و پارتی خوشگذرونی نمیدونم چرا پسر عموم عاشقش شده البته حق داره خوشگل و شیرینه منم یه زمانی دوستش داشتم وقتی مربی  ما بود 

عقل نداره اگر قراره بره سمت دختره، دختره خیلی نابوده اگر قبولش کنه😂🤦🏻‍♀️

دختره سمت هر کی یکم خوشش بیاد پایه باشه میره آمارش رو دارم ولی با اینحال آدم وقتی عاشق میشه دیگه چشمش نمیبینه جایی رو 

پسرعموم ۳۷ دختره ۳۱یه دختر داره خانومش هم بارداره 😢

میدونی تو این رابطه و زندگی ای که داری درموردش حرف میزنی ...پای دونفر دیگه یعنی زن پسرعمو ونوه عموت هم وسطه......زندگیشون اگه به واسطه دخالت شما از هم بپاشه ....‌نمیترسی یه روزی یه نفر هم همین کار رو برای شما انجام بده.....یعنی همسرت دختر و پسر عموی دلسوز مثل شما نداره؟؟؟دختر دایی و پسر دایی چی؟؟؟دختر همسایه چی؟؟؟عین خواهر باشه براش بخاد کمک کنه همسرت به عشق سابقش برگرده!!!!!

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
میدونی تو این رابطه و زندگی ای که داری درموردش حرف میزنی ...پای دونفر دیگه یعنی زن پسرعمو ونوه عموت ...

بخدا همه اینا میدونم همش ولی حالش خیلی بده خیلی یعنی داره میسوزه خودش میگه سالهاست منم باور میکنم فقط تو فکر و ذکر این دختره بخدا راضی به گناهش نیستم فقط میخواهم آروم بشه خودش میگه هر راهی خدا و شریعت بگه هم میره.

بدجوررر دلت می خواد نقش خاله رو بازی کنی مکان پیدا کن اینا کاراشون رو بکنن تو هم از سوراخ کلید نگاشو ...

اینهمه آدم که توی دنیا هستند و بعد ازدواج متوجه شدند هنوز احساس خوشبختیشون کامل نیست...بخاطر بچه ها...بخاطر شریک‌زندگیشون....اقدامی برای جدا شدن و خیانت نمی‌کنند انوقت به  اسی میگیم دخالت نکن بازهم داره دلیل میاره....دلش میخاد و کسی هم نمیتونه منصرفش کنه....آره عزیزم پسر عموت رو ببر با دختره آشتی بده‌‌‌‌....شانس رو از همسر پسر عموت بگیر.....ولی بدون دنیا گرده 

بخدا همه اینا میدونم همش ولی حالش خیلی بده خیلی یعنی داره میسوزه خودش میگه سالهاست منم باور میکنم فق ...

دنیا گرده.....من واقعا دیدم برای اون خانمی که مثل شما بود سرش اومد ....خود دانی از تاپیکت میرم بیرون