2777
2789
عنوان

وضعیت آقای متأهل و عشق قدیمی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 56 پست
خودش انتخاب کرده .....مرده تا دم قبر میبرن ادم‌زنده خودش انتخاب میکنه.....

انتخاب کرده زندگیش رو نابود کنه؟ بالاخره یه راه وسط باید باشه بتونه برگرده. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چه حرفا کمک چی حسی که باید دفن بشه و تمام عشق ،هوس نیست چیه. ؟ عشق بود نمیرفت ازدواج کنه ،ازدواج کر ...

بخدا تاپیک ها قبلی هست منم اول میگفتم دروغ میگه بازی جدیدشه هدفش چیز دیگست ولی الان میفهم واقعا دختره رو دوست داره همه این سالها دوسش داشته حالش خیلی بده کمک لازم داره حالا دختره هم میشناسم خودش کلی دوست پسر داشته و داره نمیدونم چی باعث شده اینقدر خواستنی بشه براش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همدیگه دور بمونن و متعهد به خانمشسعی کن بهش بفهمند کارش اشتباهه وباید خودشو جمع و جور کنهبهش بگو ...

سعی کردم دور نگهش دارم آخرش همو دوباره فالو کردن وقتی مجازی فالو کرده دوباره واقعی هم میره دنبالش ببینتش نگرانم نگران 😭

نه ایشون فیلش یاد هندوستان کرده چجوری باور میکنی اخهاگر میخواستش خب باهاشم ازدواج میکرد اگرم واقعا ز ...

اولش بخدا میگفتم همینه فقط دوباره میخواد دختربازی کنه الان به آب و آتیش میزنه فقط عشق همین دختره میگه برام مهم نیست چندتا دوست پسر داشته و داره اصلا یه زمانی سر همین که آدم بشه یادمه رفتند خانم مذهبی براش گرفتند الان سر به راهه ولی اینو نمیتونه بیرون کنه 😢

بهش گفتم نکن خوبیت نداره میگه زن و بچه ام رو دوست دارم ولی نمیتونم دست خودم نیست خیلی گناه داره خیلی ...

واقعا چاره ای نیست نمیشه بر اساس احساسات پیش رفت 

بابد منطقی فکر کنه تا زندگیش به اتیش کشیده نشده

چرتوپرته باباچه سرخودشونم شیره میمالندچون به جسم طرف نرسیده یه بتی ازش ساخته برسه هوسش میخوابه وتازه ...

یعنی اگه الان اونجوری به هم برسند بعدش اصلا دختره باهاش بهم بزنه آروم میشه⁉️ ببین بد برداشت نکنید منظورم اینه با رابطه برقرار کردن میشه دیگه از این وضعیت در بیاد❓دختره یه جوری در دسترسه یعنی اهل پارتی و خوش گذرونی و ایناست چیز سختی نیست نمیدونم چطور واسه پسرعموم جور دیگه ای شده شاید همین حرف شما درسته. 

چند سالشونه ؟پسر عموت بچه هم داره؟

پسرعموم ۳۷ دختره ۳۱

یه دختر داره خانومش هم بارداره 😢

فقط ازش دور شو ،،در اینگونه موارد دلت برای کسی نسوزه چون خودت میسوزی،،،،یه مرد اگه زنی رو دوست داشته باشه و بهش نرسه میزاره دختره در ارامش زندگی کنه نه هی بره سیخونک بزنه به خوشبختی و زندگیش،،،،

یعنی اگه الان اونجوری به هم برسند بعدش اصلا دختره باهاش بهم بزنه آروم میشه⁉️ ببین بد برداشت نکنید من ...

پسرعموی شماتنوع طلب تشریف دارن عزیزم 

یااینکه شخصیت بیماری دارن که ازپس زده شدن توسط دیگری متنفرن وتومخشون میره

انسان عادی وسالم آرامشش رومیسازه ودنبال درسرنمیگرده وبه هیچ قیمتی هم نمیخوادازدستش بده

اگه اینجوریه جدابشن وبعدبرن پی لیاقتشون

اولش بخدا میگفتم همینه فقط دوباره میخواد دختربازی کنه الان به آب و آتیش میزنه فقط عشق همین دختره میگ ...

عقل نداره 

اگر قراره بره سمت دختره، دختره خیلی نابوده اگر قبولش کنه😂🤦🏻‍♀️

... 🤍🦋
2810