2777
2789
عنوان

وضعیت آقای متأهل و عشق قدیمی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همون نیستی که زیر هر تاپیکی مث مکارم شیرازی میگی حرام است؟!😐

خب الان اینم عِند حرام است وخداوند اون دنیا چوب تو آستین اون مرد نامرد بی وجدان میکند🙄🚶و همینطور اون دختر دیوثی که مرد متاهلو هوایی میکنه

چه عشق واقعی ایه که نهایتش ممکنه بشه خیانت ب اون زن بدبخت ؟جداشهبعد فکر کنه حتی به این چیزا

بهش گفتم نکن خوبیت نداره میگه زن و بچه ام رو دوست دارم ولی نمیتونم دست خودم نیست خیلی گناه داره خیلی ناراحته 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چرتوپرته بابا

چه سرخودشونم شیره میمالند

چون به جسم طرف نرسیده یه بتی ازش ساخته برسه هوسش میخوابه وتازه عذاب وجدان میادسراغش ومیبینه خانم خودش بهترین بوده

یعنی یه جوعقل توسربعضی آدمهانیست خودشون الماس گرانبهادارن بعدشوتش میکنن اونورمیرن بابدلی

اسی مگه شما همونی نیستی با اینکه نامزد داری تو دانشگاه با دوست پسر قبلیت رفتی قدم زدی. 

الان دیگه شد پسر عمو... 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
اسی مگه شما همونی نیستی با اینکه نامزد داری تو دانشگاه با دوست پسر قبلیت رفتی قدم زدی. الان دیگه شد ...

اولا آره خودمم

ثانیا دوست پسر قبلی همکلاسی الانم هم هست 

ثالثا تایپک های پسرعموم از خیلی وقت قبله خودم اولش شک داشتم بخونی نوشتم داره خیانت میکنه 

ینی چی که میخوای کمکشون کنی اقا وقتی دلش با اون بوده گه خورده زن گرفته و گذاشته بچه دار بچه الان تکل ...

بخدا همه اینا بهش گفتم میگه جون من بگیرن فدای زن و بچه و خانوادم میکنند فقط و فقط این عشق تو وجودم سالهاست که روشنه دیگه نمیتونم مخفی کنم 

چی بگم خیانت نکنن وجدان داشته باشن آدم باشن اینکارو نکننخیانت فقط تو تخت خواب نیستا

همه اینا صد بار بهش گفتم میگه اگه شد شرعی و قانونی مال هم بشیم بازم گفتم خانمت بفهمه خیلی بد میشه بد جوری سر دو راهی مونده بخدا دست خودش نیست از صمیم قلب عاشقه اون دخترس

پاتو از کفش اینا بکش بیرون.....خودش انتخاب کرده.....غلط میکنه که بخاد به رل سابقش فکر کنه

دختره مربی ورزش ما بود اولش منم در جریان بودم قبل ازدواج فکر میکردم کات کرده تا این اواخر دیگه چون خودش بلاک بود به من میگفت از پیج دختره براش اسکرین شات بگیرم من اولش فکر کردم از سر کنجکاویه بعدش دیدم نه منم افتادم وسط ماجرا 😭

من باشم تو کار فامیل دخالت نمیکنم سرت به زندگی خودت باشه

هیچکس دیگه نداره درکش کنند خیلی تنهاست فقط و فقط میخوام بهش کمک کنم آروم بگیره 

2810