2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو یه ساختمون زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 37 پست

بستگی به اخلاق خانواده شوهرت داره من الان اسباب کشی دارم بنا به مشکلات مالی همسرم باید خونه مادرشوهرم زندگی کنیم خداروشکر اخلاقای خانواده همسرم خیلی خوبن 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید حق تعیین مسکن میگرفتی 

اما الانم اشکال نداره کوتاه نیا چون اگه کوتاه بیای فکر میکنه کل زندگی میتونه بزنه زیر حرفاش و تو کوتاه میای

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️ 

اگه منم كه خونه پدرشوهرت بالاشهر وكاخ

خونه شما يه اتاق 12متري وپايين شهر

برو تو همون اتاق 12 متري زندگي كن زندگيتو سفت بچسب ميارزه به زندگي كردن تو كاخ پدرشوهر وداغون شدن اعصاب وروانت ودرگيري ودخالت هرروز هرروز

وقتی شان شما از اون محله و محیط بالاتره به هیچ وجه قبول نکن که بری اونجا زندگی کنی حتی اگه همونجا خونه جدا از خانواده ش برات میگرفت.

نکته مهم تر اینکه اگه الان کوتاه بیای و اجازه بدی زیر حرفش بزنه راه رو برای جهنم شدن زندگیت تا آخر عمر هموار کردی.

به این فکر نکن که چون ازدواج دومته باید افسارت رو بدی دست یه کس دیگه! به این فکر کن که خوشبخت شدنت از هررررچیزی مهم تره و اگه قراره خوشبخت نباشی بهتره همینجا زندگی مشترکت رو کنار بذاری. الان خیلی راحت تر از وقتیه که با هم برید زیر یک سقف.