2777
2789

اینکه میگید همسرتون حسابداره و کارش سنگینه قبول.منم همسرم کارش سنگینه صبح زود میره شب میاد همشم سر پاست و چند جا باید بره و داره حرف میزنه. شب که میاد واقعا خستست. این روی رابطه تاثیر میذاره اما نه به حدی که بخواد بیشتر از یک هفته رابطه نداشته باشیم. شما واقعا باید سبک سنگین بکنید. ببینید همین زندگی بدون رابطه بهتره یا ریسک زندگی جدیدی که شدن و نشدن و کیفیتش معلوم نیست.اگه خانواده حامی ندارید بعد جدا شدن و الانم تنها مشکل زندگیتون همینه و از لحاظ خورد و خوراک و مسکن و وضع تفریح و مالی خوبه شرایط، خب من اگه بودم همینو انتخاب میکردم. شایدم ادم ریسک کنه و زندکیش بهتر شه. اما اگه نشد چی؟ همینم از دست بدی که خوب نیست.

اسی شاید برای همسرتون دعا چیزی کردن

چون این اتفاق برای شوهر خاله منم افتاد یکسال اینجوری بود

هیچ رابطه جنسی با خالم نداشت خودشم میخواد داشته باشه 

اما نمیتونست میگفت چیزی مانع میشه

خلاصش کنم وقتی پیگیری کردن فهمیدن براش دعا کردن

و کمرش بستن  وقتی دعا باطل کردن مثل مردای دیگه شد

الانم دوتا پسر دارند

خلاصه این مسله پیگیری کن شاید برای همسر شما دعا چیزی کردنه

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی یکی از دوستای من از اول نامزدی همینطوری بود

این طفلی هم گرم مزاجه

توی دوران نامزدی شوهره نیومد سمتش

دوستمم گذاشته بود رو حساب اینکه این تا حالا رابطه با دختر نداشته خجالتیه

بعد از ازدواج فهمید آقا کلا مشکل جنسی داره و هم سرد مزاجه و هم بابته این مورد باید دارو بخوره ک سالار رو سرپا کنه

خلاصه الان ۱۳ـ۱۴ ساله با هم هستن

بعد از سه بار مرکز رویان و ابن سینا رفتن بالاخره بچه دار شدن

ولی کیفیت زناشوییشون همونطوریه و واقعاً دوستم عذاب می‌کشه

پارسال تا پای جدایی رفت و بخاطر بچه اش و شرایط مالیه خوبه شوهره برگشت

ولی در کل این مسئله ب نظر نمی‌رسه درمان قطعی داشته باشه

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

اسی شاید برای همسرتون دعا چیزی کردنچون این اتفاق برای شوهر خاله منم افتاد یکسال اینجوری بودهیچ رابطه ...

حالا آدم کی و پیدا کنه و از کجا چرت و پرت نباشه

کاش بیشتر به فکرخودتون باشین.چهارسال زمان کمی نیست.شماتلاشتو کردی بیشتربمونی این شمایی که دچار انواع ...

مشکلی که هفتاد درصد مردهای ایرانی که تو رده سنیه بیست و پنج تا چهل و پنج ساله ها دچارشن

خب مشخصه که رابطه همسرتون باهاتون خوب نیست یعنی مشکل جای دیگس 

شما به جای قرص و دارو ببینی مشکل شما دو تا چیه .

وگرنه اگه علاقه باشه حتما رابطه شکل میگیره 

خستگی و اینا همش چرت و پرته

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
2810