2777
2789

یه حالت هم امکان داره ...بستن مرد...بعضی مرد ها از بدو تولد و یا در طول زندگی دچار بستگی میشن ...به شدت درونگرا و ساکت و یا به شدت عصبی هستند ..و اصلا قادر به رابطه جنسی نیستند و نمی‌توانند این موضوع رو درک کنند چون حسی رو تجربه نمی‌کنند ...یه دوستی می‌گفت تو دهات ما تو دوران نامزدی پسر رو میبستن که رابطه نداشته باشند تا شب حجله...و شب حجله قفل رو باز میکردند..‌‌

محض اطلاع گفتم تا دیدگاه گسترده ای داشته باشی  

اسی بااجازه

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنید. حین عضو شدن کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده معتبره.
اینم کد من
milli-6u7qi
اینم مجوزه هاش داخل نت بزنید نگاه کنید
https://milli.gold/main/license/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک بر سر مردی که اومده نی نی سایت تو تاپیک های جنسی شرکت می‌کنه و نظرات خونه خراب کن میده

و خاک بر سر زنی که فضوله تو را هیچ کس گردن نمیگیره بیچاره شوهرت از دست تو خیانت میکنه بهت

آیدی تلگرامم amirgold571@

خوب اگر نعوظ نداشته باشه که آلت نیست

من روایتی قدیمی رو به خاطر داشتم در مورد بستن مرد آگاهی در مورد نعوظ در درین شرایط رو نداشتم ...که آیا صد درصد از نعوظ می افته یا میل از رابطه قطع میشه.

روز و شب دارم بهش میگم حتی بهش گفتم خود ..... کردم هیچی نمیگه میگه مگه من خیارم اینجا منم گفتم آره ه ...

با این حرفت اسی احتمال اینکه باهات لج بکنه هم هستااا خیلی مهمه روابط عاطفی تو این قضیه این حرفتو به خودش گرفته سوای کاری که کردی یا نکردی

خوب وقتی با خودش حرف میزنی چی میگه؟چه دلیلی میاره؟

میه خسته ام از سر کار میام فقط میخوابم یا درست میشه برام لباس بپوش و...والا لباس هم میپوشی تفاوتی نمیبینم

با این حرفت اسی احتمال اینکه باهات لج بکنه هم هستااا خیلی مهمه روابط عاطفی تو این قضیه این حرفتو به ...

آخه خیلی حرصم میگیره سخته توقع داشت از من که با لحنی پر از عاطفه صحبت کنم

آخه خیلی حرصم میگیره سخته توقع داشت از من که با لحنی پر از عاطفه صحبت کنم

اسی جان بخاطر خودت میگم بخدا سعی کن خودت روی خودت کار کنی حرفاتو با لحن بهتری بگی 

ببین منو شوهرم دعوامون که میشه یه حرفی بزنه من جواب بدم بدتر میکنه تا وقتی جواب نمیدم و بعدش باهاش صحبت میکنم هرکسی یه قلقی داره

2810