2777
2789
دوستای گلم من توی کلاسی هستم که الان فهمیدم ۹۹ درصد مردارو میشه با این روشها شناخت، دردشونو فهمید، ...

طبع آدمهارو بشناسیم، با غذا و دمنوش حالشونو خوب کنیم،فضاوتشون نکنیم

حتی بچه هامونو بهتر بشناسیم، نسبت به طبع درونیشون تربیتشون کنیم، مریضیهاشونو درمان کنیم

بخاطر س ک س جدا شهمن هیچ وقت نمیتونم بخاطر این مورد از ‌شوهرم جدا شم زندگی خیلی مقدس تر از این حرفاس ...

نگو اینطوری زن حسابی.....نیاز ج ن س ی ...یه نیازه که باید رفع بشه....اصلا آدم عصبی و پرخاشگر میشه بدون این 

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر س ک س جدا شهمن هیچ وقت نمیتونم بخاطر این مورد از ‌شوهرم جدا شم زندگی خیلی مقدس تر از این حرفاس ...

احتمالا شوهر تومشکل نداره. ببین یه سال نیاد طرفت ببین چه کارا که نمیکنی . یکی از نشونه های عشق رابطه وعشق بازیه

دوستای گلم من توی کلاسی هستم که الان فهمیدم ۹۹ درصد مردارو میشه با این روشها شناخت، دردشونو فهمید، ...

آخه وقتی اعصابمون و بهم میریزم چجوری محبت کنیم چجوری ارو باشیم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

ای. تا 

آقای سید محمد باقر حسینی

کلاس همسرداری مومنانه

واقعا زندگی شیرینمو مدیونشونم

با ۲۰۰ هزارتومان ۲۰۰ هزار راهکار زندگی با مرد رو میده

تجربیات بقیه رو بخونین،خواستین عضو بشین

آدم یه بار دنیا میاد

چرا عشق واقعی رو تجربه نکنیم

میگه میتونین در شرایطی باشیم که درستشون کنیم،دلایل عصبانیت هارو پیدا کنیم،حل کنیم

دلیلشو که می‌دونم ولی حل نمیشه دلیلش ،کار شراکتی با داداشش هست که این کار می‌کنه اون می‌بره میخوره خوش میگذرونه 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
دلیلشو که می‌دونم ولی حل نمیشه دلیلش ،کار شراکتی با داداشش هست که این کار می‌کنه اون می‌بره میخوره خ ...

تو بعنوان یه زن با محبت و با سیاست تو خونت آرامش بهش بدی ، خودش یه راهکاری پیدا میکنه

2810