2777
2789
سلاماز لحاظ ظاهری چجور آدمی اندچاق لاغراستخوان بندی ریز درشتکوتاه بلند رنگ پوست

استخو بندی درشت و چاق یعنی میل جنسی بیشتری دارن 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استخو بندی درشت و چاق یعنی میل جنسی بیشتری دارن

بله،دموی مزاج اند، گلبولهای قرمزشون خیلی بیشتر و فعال تره

گرم مزاج اند،طبعشون میطلبه،تقریبا یک روز درمیان لازم دارن

اگه خوشش نمیومد باهاش ازدواج نمیکرد .این معلومه مشکل داره .

اینجور مردا هولن  که اینجوری حرف زده ،فک میکنن بقیه آقایون هم مثل خودشونن 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بله،دموی مزاج اند، گلبولهای قرمزشون خیلی بیشتر و فعال ترهگرم مزاج اند،طبعشون میطلبه،تقریبا یک روز در ...

آخه همسر من چاق نیست ولی هیکلی هست یعنی لاغرم نیستا بخاطر این پرسیدم گرم مزاج هست 

فقط س کس تراپ جواب میده به شوهرت

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
2810