2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی قرص افزایش سایز کم عوارض میشناسه باید قایمکی نفهمه بدم بهش هی خودش میگه خوبه.ببینم واقعا غر زدن ...

اسی یه قرص برات سراغ دارم 

بدون عوارض 

واقعا تاثیر داره 

اگه خواستی درخواست بده عکس و اسمشو بفرستم برات 

میتونی حل کنی تو آبمیوه بدی بهش 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

اسی یه قرص برات سراغ دارم بدون عوارض واقعا تاثیر داره اگه خواستی درخواست بده عکس و اسمشو بفرستم برات ...

ببین من اینجا رو بلد نیستم زیاد برام میفرستی عکسش رو

میدونه نمیدونم درست فکر میکنم یا نا اما الان من۳۵ سالمه همش به این فکر میکنم میتونم دوباره ازدواج کن ...

عزیزم شما طلاق نگرفته فکر ازدواج دوباره ای 

الان که متاهلی زندگیت چه فرقی با مجردی داره حداقل طلاق بگیر انقد فکر و خیال نکنی

چی گفتی به خانواده ها ؟ 😐

هیچی گفتم من هنوز بکره ام این آقا ضعیفه و...کلی هم عصبانی شدم بهشون حرف گفتم گفتم شما از حالات بچه آتون تو بچه گی و...با خبر نشدین پا شدین اومدین خواستگاری شناسنامه منو خط خطی کردین و.....

عزیزم شما طلاق نگرفته فکر ازدواج دوباره ای الان که متاهلی زندگیت چه فرقی با مجردی داره حداقل طلاق ب ...

بله هستم اینا حساب کتابای تو ذهنمه بعد کجای زندگی من شبیه تاهله ؟؟اگه بود که به فکر نمیوفتادم

بله هستم اینا حساب کتابای تو ذهنمه بعد کجای زندگی من شبیه تاهله ؟؟اگه بود که به فکر نمیوفتادم

اسی جان با اجازه ت

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنیم. حین عضو شدن کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده خیالتون راحت معتبره.
اینم کد من
milli-6u7qi
اینم مجوزه هاش داخل نت بزنید نگاه کنید
https://milli.gold/main/license/

2810