2777
2789

روش تدریجی خوب جواب نمیده

روش من: چسب زدم گفتم زخم شده و هر دفعه میخواست نشونش میدادم که چسب داره و البته توی فصل تابستون از شیر گرفتم بجاش براش بستنی و خوراکی زیاد میگرفتم و بیرون میبردم مشغول باشه یه هفته مدام اومد پرسید دیگه قانع شد

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقتشه 

براش قصه بگو یه مدت که بچه ها بزرگ میشن مثل فلانی و فلانی میتونن غذای خوشمزه بخورن مثل فلان چیز.

مامانها شیر ندارن

بعد چسب پهن بی رنگ بگیر کامل سینه رو بپوشونه روش سوتین شیردهی بپوش که سر چسب معلوم نشه

میاد میبینه نمیتونه بخوره بگو ااا نیست؟ بزرگ شدی آقا شدی یا خانم شدی مثل فلانی 

یه بچه بزرگتر که دوستش داره مثال بزن

ببر یخچال بهش خوراکی سالم بده 

ولی یه مدت باید همش بزنی تا از سرش بیفته چون مرتب میان نگاه میکنن به سینه 

2805
روش تدریجی خوب جواب نمیدهروش من: چسب زدم گفتم زخم شده و هر دفعه میخواست نشونش میدادم که چسب داره و ا ...

من میخواسم تلخک بزنم بعد شنیدم ک ی مقدار خاصی باید زد مسمویت میاره گفتم یبار بزنم شاید بخوره باز میخوام لاک بزنم یکمم استامینفون

من دخترم خییییلی وابسته بود

ولی خب گرفتم دیگه ندادم بجاش شیر میگرفتم میدادم بهش ولش سخت بود شیشه شیر نمیگرفت ولی بعدش عادت کرد

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

اره من یک دفعه.گرفتم خیلی وابسته بود فقط با سینه می‌خوابید مدام شیر میخورد 

ولی خیلی گریه کرد چند. روز 

یک دفعه ای بهتره 

بعدشم کلا عادت کرد عالی شد 

البته چند روز قبل قطع شیر کمترش کردم هر وقت می اومد میگفتم زخم شده 

راستی چسب برق مشکی حتمااااااااا چند تاا بزن روی سینه هات هم می‌ترسه هم وسوسه نمیشی بدی 

اگه یک بار دلت سوخت براش دادی دزد میشه و دیگه نمیتونی بگیری 

موفق باشی

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دخترم خییییلی وابسته بودولی خب گرفتم دیگه ندادم بجاش شیر میگرفتم میدادم بهش ولش سخت بود شیشه شیر ...

پسر من الرژی داره حالا شیر گوسفندی پاستوریزه پیدا کردم آنلاین گرفتم چن تا خداکنه بسازه بهش

بهمن دوسالش میشه بخاطر دندونش میخوام بگیرم

وقت خوبیه اتفاقا 

یه چند روز مرتب قصه بگو متوجه میشن فکر نکن نمیفهمه

خوراکی سالم بگیر براش تو یخچال شیر بگیر داخل لیوان نی دار باشه خوبه 

من اولی دو تونستم تدریجی بگیرم ولی دومی از این روش گرفتم 

چسب فقط زدی بعد نگف باز کن ؟

دو تا چسب زدم گفتم باز نمیشه زخمه همون از روی چسب میدید فقط یک ماه اینا این چسبه رو تمدید میکردم که هر وقت میبینه چسب داشته باشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
2810