2777
2789
عنوان

پدری که نمیخاد بچشو ببینه

167 بازدید | 13 پست

یسال و خوردی جداشدم پسر چهارساله دارم اوایل یکی دوبار دیدش الان چندماهه اصلا نمیگ بچرو ببینم 

ازدواجم نکرده تو یه شهریم.هر روز پسرم بش زنگ میزنه باش حرف میزنه بابا میکنه اونم تلفنی باش خیلی خوبه ولی اصلا نمیخاد ببینه این طفلک.خیلی دلم برای پسرم میسوزه .گاهی میخام بش بگم ولی میگم دوباره دردسر و حرف و دعوا راه نندازه بیخیال میشم.

نمیدونم دیگـنمیخام قضاوتش کنم ولی حس بدیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من بودم شاید نمیزاشتم تلفنی هم حرف بزنن تا بیاد دیدنش 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

دوتا کارتون هست اول خودتون ببینید ولی در لفافه در مورد پدرهایی هست که نمیخوان بچشون رو ببینن

با مشاور صحبت کنید که نشون بدید یا نه و خودتون هم ببینید و بعدش نشون بچه بدید در آینده (فکر نکنم چهار ساله متوجه این کارتون ها بشه)

افسانه اسپایدرویک

هنوز نرسیدیم؟ از آیس کیوب

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

خوب تو پیام بهش بگید ..بچه گناه داره بهونه گیری می‌کنه دلتنگه . گاهی بیا دیدنش

نه عادت داره دلتنگی نمیکنه فکر میکنه همینه دیگ بابا یعنی تلفن و تمام.میترسم بیاد ببینش دلتنگی کنه چون اگ بیاد مرتب نمیاد که یبار بیاد سه ماه نمیاد میترسم بدترشه.از طرفیم بیاد هیچ کاری نمیکنه براش خیلی اعصابم به هم میریزه متلا یه اسباب بازی نمیخره براش حتی یا...کلیم چرت وپرت میگ و فرمایش داره و دستور که اینکار برا بچه بکن .نیاد اصلا دیگ کاری به هیچی نداره

ولی از طرفیم حس میکنم پسرم ممکن حسرت بخوره کم کم عقلش داره میرسه 

ببین عاقلانه تر با این شرایط ؟

نه عادت داره دلتنگی نمیکنه فکر میکنه همینه دیگ بابا یعنی تلفن و تمام.میترسم بیاد ببینش دلتنگی کنه چو ...

با این اخلاقی که میگی داره ..پس همون بهتر که کلا نیاد ..بچه ات هم کم کم عادت می‌کنه به ندیدنش ..ولی خیلی سخته برای تو درک میکنم .

چرا؟نمیشه که اینطوری مدیون بچه میشی .

واسه اینکه ببینتش یدونه هفته ای یکبار وظیفه شه 

الان بچه هست 2،3 سال دیگه چیکار میکنی 

از یه سنی به بعد بیشتر از پدرش حرف شنوی داره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی