2777
2789
عنوان

چه تاپیک مفیدی زدن بچه ها بیاین

102 بازدید | 6 پست

خواستم یادآوری کنم بچه های ما همچی رو از گذشته و بچگیشون به یاد میارن ،حتی تا بزرگسالی و پیریشون این خاطرات گریبانگیر هستش ،همه ما رنجش هایی از بچگیمون و رفتارهای پدر و مادرمون داریم که الان که خودمون بچه دار شدیم خاطرش باهامونه هرکی بگه نیست واقعیت نداره !!!

پس بیایم خودمون اون والدین نباشیم ،اگر بدونید چه آثار مخربی روی روان بچه از کودکی تا بزرگسالی میزاره و احساساتشون رو بهم میریزه 

پس بیایم باهاشون مدارا کنیم ،بهشون اعتماد بنفس بدیم ،قدرشون رو بدونیم ،بهشون ب یک اندازه عشق بدیم ،فرق نزاریم، تخریب نکنیم و....

مادر و پدر آگاه باشیم نه ادامه دهنده رفتار نسل های پیشین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوتا پسر با فاصله دو سال دارم خیلی ب پسر اولم بها دادیم ک غصه نخوره هرچی خواست خریدیم ولی بازم داداششو ب شدت اذیت میکنه همش میگه اونو دوست دارین 

چون میخاد اذیت ک میکنخ ما چیزی نگیم😪😪خیلی روحیش خرابه هرجور رفتار میکنیم خوب نمیشه

من دوتا پسر با فاصله دو سال دارم خیلی ب پسر اولم بها دادیم ک غصه نخوره هرچی خواست خریدیم ولی بازم دا ...

نمیدونم باید چیکار کنی ،به اندازه کافی بهش عشق بده ،مراقب باش پسر کوچیکت روانش بهم نریزه ،منم همین شکلی بودم شیر به شیر با داداشم خیلی بهم زور میگفت و اذیت میکرد عصبیم کرده بود ،البته تو از عمد نمیکردی ولی مامان منم بخاطر پسر بودنش بیشتر رسیدگی می‌کرد و حق بهش میداد یجورایی حس اینکه حقم ضایع می‌شده به بچگیم نگاه میکنم