2777
2789
عنوان

فایده ی زود ازدواج کردن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست

مزخرف

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

من که خونواده خوبی داشتم. ۱۷ ازدواج کردم. درسمو هم ادامه دادم. شاغل هم هستم.

اتفاقا از نظر تفریح و خوش گذرونی بهترم شده برام. قبلا خونه بابام سالی یک یا دو بار مسافرت میرفتیم‌. تقریبا کل ایران رو گشته بودیم ولی الان دیگه بابام حوصله رانندگی زیاد نداره. حالا با شوهرم میرم مسافرت و این که تو خونه بابام نمیتونستم سفر مجردی برم. بعد ازدواجم چند بار رفتم.

خوبی دیگه این که خیلی احساس کفایت و اعتماد به نفس دارم. چالش های زندگی باعث شده از نظر انعطاف پذیری و تاب آوری رشد کنم. از پس اداره امور زندگی برمیام و یه بچه رو دارم بزرگ میکنم. در حالی که دوستای مجردم خیلیاشون انگار تو همون نقطه که بودن متوقف شدن و پیشرفت شخصیتی نداشتن. مثل نوجوونا هستن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره طرف چه جور آدمی باشه من توی سن کم ازدواج کردم و بزرگترین تفریحات وبیشتر پیشرفت رو با شوهر ...

پیشزفتتون چی بوده میتونم بپرسم 

اره ب ادمش هم خیلی بستگی داره ولی سن کم تجربه و عقل کافی برای انتخاب ادم درست رو نداره و اکثرا انتخاب های بدی انجام میدن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

خب کسیکه با میل خودش ازدواج می‌کنه، ازدواج واسه ش شستن و پختن نیست که.از حس اینکه دونفره دارن زندگی خودشونو زودتر میسازن لذت می‌بره.

بعدم ببخشید فرصت آشنا شدن با مردهای مخالف اصلا فرصت نیست..آیا آشنا شدن به معنی دستمالی شدنه؟اونام یه کاره پا نمیشن به اولین خواستگار جواب بدن اتفاقا با مردهای مختلفی آشنا میشن.

من خودم زود نبود ازدواجم ولی بدم میاد نگاه صفر و صدی رو.اینکه همه به گروه مقابل توهین میکنند.چه کسایی مثل شما که لحنت طوریه انگار اونا هول هستن یا کسایی که زود ازدواج بکنند و بگن بقیه ترشیده ن...

چرا نمی‌پذیرد آدما استقلال فکری دارن؟ از ازدواج سیزده ساله حمایت نمیکنمها...ولی اونی که تو هیجده نوزده سالگی عقد می‌کنه هم کار بدی نکرده.کار بد رو کسی می‌کنه که انتخابش تو ازدواج اشتباه باشه چه حالا هیجده سالگی چه سی و هشت سالگی...وگرنه ازدواج درست با آدم درست توهین کردن نداره

2805
من که خونواده خوبی داشتم. ۱۷ ازدواج کردم. درسمو هم ادامه دادم. شاغل هم هستم.اتفاقا از نظر تفریح و خو ...

خب فکر نمیکنین هر چالشی توی سن خودش  باید اتفاق بیفته؟ 

شما الان چندسالتونه 

خب کسیکه با میل خودش ازدواج می‌کنه، ازدواج واسه ش شستن و پختن نیست که.از حس اینکه دونفره دارن زندگی ...

کجای حرف من توهین بود؟ بشور و بپز خب دیگ هرکسی ک ازدواج میکنه باید انجام بده

الان همین شما ک از کلمه ی ترشیده استفاده کردی حرفت توهین بود نه تاپیک من

صرفا داریم تبادل نظر میکنیم لازم نیست این قدر گارد بگیری دوست عزیز

اشنایی با ادم های مختلفم منظورم دستمالی نبود تعجب کردم از حرفتون و لحنتون😂

خب فکر نمیکنین هر چالشی توی سن خودش باید اتفاق بیفته؟ شما الان چندسالتونه

۲۳ سالمه. من این کارو به هیچکس توصیه نمیکنم. شما تجربه خواستین منم تجربه خودمو گفتم. خیلیا هم بودن تو سن کم ازدواج کردن بدبخت شدن. در کل به نظرم همه چی به خود آدم و شخصی که باهاش زندگی میکنه بستگی داره. شوهر دیکتاتور رو تو ۳۰ سالگی هم باهاش ازدواج کنی بازم بدبخت میشی.

آنقدر دخترای الان زود ازدواج میکنن ( زیر ۲۰ ) و با هر مردی ( یعنی مردای بالای ۳۰ ) ک مردا الان فقط میرم خاستگاری دخترای زیر ۲۰ و بهشونم دختر میدن و اینطوری جمعیت بالای ۲۰ همه مجرد میمونن ینی دختر بالای ۲۵ حتی خاستگاراش خیلی کم میشه با اینکه سنی ندارع چون همه دخترای زیر ۲۰ شوند رو با اختلاف سنی زیاد ب مردای بزرگ میدن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

پیشزفتتون چی بوده میتونم بپرسم اره ب ادمش هم خیلی بستگی داره ولی سن کم تجربه و عقل کافی برای انتخاب ...

شوهرم خیلی حمایتم میکنه و من بیشتر مشتاق میشم درسمو ادامه بدم و این خیلی پیشرفته 

سفر های دو نفره که میریم کلی خوش میگذره برام بزرگترین تفریح دنیاست 

توی زمینه مالی پیشرفت داشتیم 

توی زمینه عقلی پیشرفت داشتم که همشو از همسرم یاد گرفتم من دختری بودم که ساکت و آروم بودم و از مسائل اقتصادی و معامله اینا هیچی نمیدونستم اما الان خیلی چیزا میدونم اینکا چه کاری کنن سودش بیشتره یا کمتر و خیلی چیزای دیگه 

اونم بازم بستگی به طرف داره که چقدر عاقل باشه 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

حالا شما میگی 20 من میگم زیر 25 زوده 

هیچ فایده ای هم نداره جز اینکه بری خرحمالی خونه شوهر رو بکنی و باسن بچه بشوری

اول درس و کار و استقلال و تفریح 

بعدش بین 25 تا 33 ازدواج

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
من که خونواده خوبی داشتم. ۱۷ ازدواج کردم. درسمو هم ادامه دادم. شاغل هم هستم.اتفاقا از نظر تفریح و خو ...

خوشحالم خوشبخت بشی 💓

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜