2777
2789
عنوان

خانماااا به نظرتون برم عروسی داداش دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسر عموم دوست دخترش تو فیلم  عقد کنان ما و عروسی خواهر خودش  بود سال بعد کات کردن تو فیلم عروسی داداشم زنش هست 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

زشت تیست؟ نرم هم مامانش زنگ زده گفته بیا هم کارت فرستاده برام

نرو عزیزم

عروسی پسرعموی بابام داداشش دوست دخترشم اورده بود ارایشگاه رفته بود اتلیه رفته بودن لباس ست خریده بودن مادرش جلوشون اسپند دود کرد جا داشت گوسفندم قربونی میکرد به همه هم گفته بودن این دیگه عروسمه 

الان پسره هم زن داره هم بچه اون دختر هم که هیچ

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

اگه نامزد بودین بهتر بود اومدی و نشد تو ذهن همه میمونه دیگه بازم هرطور صلاحه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
من پسر عموم دوست دخترش تو فیلم عقد کنان ما و عروسی خواهر خودش بود سال بعد کات کردن تو فیلم عروسی د ...

پسرعموی بابامم تو عروسی داداشش دوست دخترش بود به همه هم گفته بودن عروسمونه و به زودی عقد میکنن با اون کات کرد با یکی دیگه عروسی کرد و بچه داره تنها شانسی که اورده با برادرش قطع رابطه ست وگرنه زنش صحنه های خیلی خاصی تو فیلم عروسیشون میدید

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

پسرعموی بابامم تو عروسی داداشش دوست دخترش بود به همه هم گفته بودن عروسمونه و به زودی عقد میکنن با او ...

آره اینا هم قصدشون ازدواج بود 

کلا همه اینا رو زن و شوهر میدونستن 

دختره همش خونشون بود 

تا اینکه یهو پسر عموم دید تو گوشیش شماره چند پسر دیگه هم هست همزمان با چند نفر دوست بود منتها اونا جدی نبودن و در حد رفت و آمد نبود  و همین شد شروع دعواهاشون و کات کردن 

چقدرم داغون شد پسر عموم سر همین می‌گفت آبروم رفت 

حالا دختره چه بلا سرش اومد رو نمیدونم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

آره اینا هم قصدشون ازدواج بود کلا همه اینا رو زن و شوهر میدونستن دختره همش خونشون بود تا اینکه یهو پ ...

بعضی از دخترا واقعا سر سبکن .خودشونو پیش همه کوچیک میکنن

2810