2777
2789

از روزیکه پسرم دنیا اومده تا الانکه دو سال و نیمه شده همه ترسم اینکه یه کلمه به گربه در خونه خانواده شوهرم چیزی بگه و جلو جمع وحشتناک کتک بخوره، همین امروز متوجه  شاسی عکس دختر برادرش، که دیشب دست زده بود شد ،  میگم که بچه کوچولو که هیچی سرش نمیشه دست زده و یکمم گوشش رد انگشت مونده ، ولی به شدت واکنش عصبی نشون داد من تمام تلاشمو میکنم که کار اشتباهی نکنه چون کتک بخوره فقط خودمو و پسرم آسیب میبینیم ولی چطور کنترل کنم بچه زیر سه سال رو که هیچی نمیفهمه تمام وسیله های خودمو داغون کرده به نظرتتون چطور این مشکل رو حل کنم تا بزرگتر نشده گاهی وقتا به فکر طلاق میفتم ولی بعد همه چیو کنار هم میچینم با توجه به قانون کشور چیزی حل نمیشه این وسط☹️😢☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو وظیفته از بچت دفاع کنی. حتی به بهای کتک خوردن خودت . اینم بگم دین این بچه گردنته اگر دیدی کتکش زد ببرش پزشکی قانونی برگه بگیر و قایمش کن سالها بعد بدردت میخوره  ببچه رو میدن بت

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
2805
یعنی میدونستی شوهرت وحشیه و باز ازش بچه اوردی!!!اون بچه چه گناهیی داره که همچین پدری باید داشته باشه ...

نه متاسفانه تو شرکت مدیر خشنی بود ولی رفتارش اینجور نبود میگفت با زیر دست باید خشن برخورد کرد ، واقعا پشیمونم راهیم ندارم  

تو وظیفته از بچت دفاع کنی. حتی به بهای کتک خوردن خودت . اینم بگم دین این بچه گردنته اگر دیدی کتکش زد ...

جوری نمیزنه که پزشکی قانونی بتونه تاییدی به من بده، منو نمیزنه سر اون خالی میکنه بدجور گیر افتادم 

جوری نمیزنه که پزشکی قانونی بتونه تاییدی به من بده، منو نمیزنه سر اون خالی میکنه بدجور گیر افتادم

بچه امانته خدا تو دست پدر مادره تو نباید بزاریش ازش دفاع کن و الم شنگه ب پا کن اون بچه بعدها ازتو متنفر میشه که حامیش نبودی ...دیدم که میگم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بخاطر دیگران بچشو کتک میزنه؟

هر دیگرانی نه از خانواده خودش ، وگرنه آبجی منو زخمی هم کرده فقط میخنده میگه خاله شدی واسه چی منم عکس العملی ندارم چون زیر سه ساله به آبجیم میگم اونکه چیزی سرش نمیشه خودت مواظب باش بهت آسیب نزنه آخه بچه‌ها تو این سن به شدت شیطونن

بچه امانته خدا تو دست پدر مادره تو نباید بزاریش ازش دفاع کن و الم شنگه ب پا کن اون بچه بعدها ازتو مت ...

چه دفاعی فقط میتونم برم دادگاه که اونم قانون بچه رو بهم نمیده خانواده اش آتیشمون میزنن از دوتا فرهنگ متفاوتیم فقط منو درس عبرت کنید با فرهنگ متفاوت ازدواج نکنید هرچیم شخص مهمی باشه ارزش نداره 😢

هر دیگرانی نه از خانواده خودش ، وگرنه آبجی منو زخمی هم کرده فقط میخنده میگه خاله شدی واسه چی منم عکس ...

اونا هم دیگران هستن! والا بچه ها تازه از ۳ سال به بعد شیطونتر و بهم ریز تر میشن.

بخصوص پسرا این چه اخلاقیه داره مثلن پدر شده