2777
2789
عنوان

کسایی که دختر نوجوون دارن بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 40 پست
کلاس ششم؟ببخشید اما از تربیت شما هم میشه...من از کلاس چهارم ینی ده سالگی خودم لباسم رو اتو زدم و کیف ...

چی بگم که ناگفتنم بهتر است

همش مقصر باباشه

من خیلی بهش میگم بزرگ شدی

مستقل شو

خودم میدونم دخترم بیش از اندازه لوسه

خودم هم خسته شدم 

رفتاراش رو نمیتونم تحمل کنم

بهش فحش میدم 

همش تقصیر شوهرمهمیگه نمیخوام دخترم دور از ما باشهوگرنه خوابم نمیبرهدل نگرانش میشم

چی بگم خیلی دارین  اشتباه میکنین، همیشه همین سنی نمیمونه پس فردا خودش گلایه میکنه ازتون وقتی هیچ توانایی و استقلالی نداشته یاشه نتونه وارد جامعه بشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر همونه مثه چسب بهمون چسبیدن😂 با ی مشاوره صحبت کن تا بهت راهکار بده اگ یهویی جدا کنی جاشو ممکنه ...

فکر کنم تا آخر عمرم باهام باشه

به شوهرم میگم تخت بخر

خسته شدم از رختخواب انداختن

بچم میگه پس من چی

باباش هم میگه یه تخت ۳ نفره میخرم😏😏😏😒😒🤔🤔

پیرم کردن

اصلا زندگی رو نفهمیدم چیشد 

خوشی نکردم

چی بگم که ناگفتنم بهتر استهمش مقصر باباشهمن خیلی بهش میگم بزرگ شدیمستقل شوخودم میدونم دخترم بیش از ا ...

خودمم گفتم تقصیر باباشه...

با شوهرت هم حرف بزن بگو داری بهش ظلم می‌کنی بخدا فردا پس فردا چطور بره دانشگاه  چطور ازدواج کنه‌ ی بچه لوس انگار که قدرت تصمیم گیری هم نداره

اسی نگران نباش دختر منم همینطوره اشکال نداره تا میتونی محبت کن ولی جاهایی که باید روی پای خودش بایسته مثل تغذیه گذاشتن و تنها خوابیدن رو کمش کن دختر منم با اینکه از بچگی تخت و اتاقش جدا بود گاهی میادپیشم

زودتر به فکری بکن

مامانای تنبل بچه زرنگ و زبل بار میارن

تنبل باش و رهاش کن

مثلا من حتی لباس پاره دخترمو ندوختم براش وقتی ۶سالش بود خودش نخ سوزن برداشت دوخت

۱۱سالکی که کیک و بعضی غذاها هم درست میکرد و میکنه الانم  خیلی مستقل هست

یه جاهایی تنها میداشتمش مثلا کنابخانه 

هبچکاری براش نکن کاملا ولش کن

چی بگم خیلی دارین اشتباه میکنین، همیشه همین سنی نمیمونه پس فردا خودش گلایه میکنه ازتون وقتی هیچ توا ...

به شوهرم میگم داری بد تربیتش میکنی

میگه درست میشه

بچه ی همکارام هم اینشکلین 

خیلی داره بهش بها میده

حتی بهش میگه خانمم

تا حالا به من نگفته خانمم

دلم مرگ میخواد 

زندگی خوبی ندارم

هیچ کدوم درست بشو نیستن

فکر کنم تا آخر عمرم باهام باشهبه شوهرم میگم تخت بخرخسته شدم از رختخواب انداختنبچم میگه پس من چیباباش ...

همسرتون هم مقصره بگو دختر بزرگه چیو بیاد وسط ما بخوابه 

باهاش صحبت کن بگو دوران بلوغ رو‌سپری میکنه زشته ک بیاد پیش شما

اسی نگران نباش دختر منم همینطوره اشکال نداره تا میتونی محبت کن ولی جاهایی که باید روی پای خودش بایست ...

گاهی بیاد اشکال نداره

این دیگه شورشو در اورده 

میگه بغلم کن 

دستمو بگیر تا بخوابم ، تا این بخواد بخوابه 

شوهرم ۷ پادشاه رو خواب دیده

امروز بیاد حتما بهش میتوپمچون حرف خیلی زدم تو مخش نمیره

حالا فعلا خالی خالی اقدام نکن.یه جلسه مشاور واینا برو با پشتوانه برو جلو که ایندفعه عملی بشه.وگرنه اگه میخواست تاالان قبول کرده بود.

دخترتون تک فرزنده؟

از اول خیلی باهاش اینجوری رفتار کردین که همه کاراشو خودتون کنید و همش کنارتون باشه؟؟

اخه جوابتون مثبته خب مقصر خودتونید چون از اول اینجور بارش اوردین و الان سخته و زمان بر تا کل اون عادت هایی که از اول زندگی تا الان داشته رو یهو ترک کنه

کم کم کمکش کنید مستقل شه

ولی اگه جواب منفیه حتما پیش مشاوره برید ببینید علت وابستگی بیش از حدش چیه و راه چاره چیه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
همسرتون هم مقصره بگو دختر بزرگه چیو بیاد وسط ما بخوابه باهاش صحبت کن بگو دوران بلوغ رو‌سپری میکنه زش ...

اوکی

مرسی که گوشزد کردید

خودم هم کلافه شدم 

حتما امروز میگم

چون دیگه جوش اوردم 

نمیکشم

2810