2777
2789
عنوان

کسایی که دختر نوجوون دارن بیایید

411 بازدید | 40 پست

دخترم۱۲ سالشه بیش از حد وابستس، حتی شبا هم کنار ما میخوابه، از تنهایی میترسه، کیف مدرسشو من براش میبرم، 

میگه توی بیرون دستمو بگیر، 

همش میگه بهم بگو دوسم داری، بغلم کن، 

چیزی برای بابام میاری که بخوره، به منم بگو بیام ، 

کافیه شوهرم یه آهنگی یه متن عاشقانه ای برام بفرسته، سریع میگه بابا، مگه منو دوس نداری!!

کلا زندگی رو ازم گرفته

لحظه ی عاشقانه با شوهرم ندارم

شوهرم هم همش میگه ببین بچم چی میگه

به حرفش گوش بده، اذیتش نکن

پس من چی؟!!!

کسی بچش من بچه ی من هست؟ 

بگید که من تنها نیستم😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من ۱۱سالشه خیلی مستقله

طفلک همه کاراشو خودش میکنه حتی کارای بقیه رو هم انجام میده 

یه لحظه دلم براش سوخت

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

فکر کنم تنهای تنهایی یعنی چی آخه ۱۲ ساله پیش پدر مادر بخوابه ، بچه عزیزه تربیتش عزیز تر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خیالشون راحت کن ک دوستش داری قبل اینکه خودش بگو مدام بگو خیلی دوستت دارم بهش محبت کن ولی کیف براش نبر بزار کاراشو بکنه چند بار انجام نده عادت کنه ولی بچه ها کلا لوس شدن پسر دخترم نداره رو اعصاب و لوس کاری نمیشه کرد

کلاس ششم؟

ببخشید اما از تربیت شما هم میشه...

من از کلاس چهارم ینی ده سالگی خودم لباسم رو اتو زدم و کیفم و بستم و اتاقم که جدا و اصلا وابسته نبودم اخع مامانم اینطوری بزرگم کرد تا الان که ۱۸ سالمه

مشاور حرف بزن یا خودت حرف بزن بگو بش که بزرگ شدی واقعا بزرگه تو دخترا 

دختر من ۱۱سالشه خیلی مستقلهطفلک همه کاراشو خودش میکنه حتی کارای بقیه رو هم انجام میده یه لحظه دلم بر ...

هم سن دختر منه ولی دختر من برعکس هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
فکر کنم تنهای تنهایی یعنی چی آخه ۱۲ ساله پیش پدر مادر بخوابه ، بچه عزیزه تربیتش عزیز تر

همش تقصیر شوهرمه

میگه نمیخوام دخترم دور از ما باشه

وگرنه خوابم نمیبره

دل نگرانش میشم

2810