2777
2789
عنوان

شما هم خونتون نور نداره

110 بازدید | 12 پست

بچه ها ما آشپزخونه و یه اتاق پنجره به خیابونه

یه اتاق به بالکن

آشپزخونه پرده زبرا داره، ببندیم ک خب نوری نیست، باز باشه خوبه باز

اتاق یکی نووور زیاد

یکی معمولی

ولی هال تارییییک، یعنی صبحا تا ده اینطورا قشنگ انگار شبه.

به بعدم با نور مصنوعی روشن میشه، اونقدی نور خورشید نداریم.

بچه هام مریض میشن اینطوری بنظرتون؟

الانم ک هوا سرده اغلب خونه ایم روزا

خورشیدی نمیبینن

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

چرا داره زیادی هم داره پرده هم نزدیم پدرمون رو در میاره افتاب

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه بی نور خیلی خیلی بدهتو دراز مدت هم جسم رو خراب می‌کنه هم روح روخونه ما تاریکخانه س کلا

خیلی

یوقتا دخترم برمیدارم میریم اون‌اتاق ک نور داره میشینیم😅

صفای روحی پیدا میکنیم

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

نه...مریض نمیشن...فقط منابع غذایی. که ویتامین  D داره مثل ماهی و...تو برنامه غذایی بچه ها بزار

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
داریم زیاد هم آفتاب بزنه دیگه بیدارمیشم کاش تاریک بود تاده میخوابیدم

نه خوب نیست

حالا آفتاب باشه میشه با پرده جلوشو گرفت

من هنه ش حس میمنم عامل اصلی کسلی صبحام همین نور خونه س

نه خوب نیستحالا آفتاب باشه میشه با پرده جلوشو گرفتمن هنه ش حس میمنم عامل اصلی کسلی صبحام همین نور خو ...

پرده هم بزنیم باز تاریک نمیشه خونه ما پنجره های بزرگ ودر بزرگ همش نور کلا ی طرف خونه روب حیاط همه ش در وپنجره صب ازهمون ور خورشید طلوع میکنه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خوبه ک

برای عصر ها وشب ها خوبه ولی امان از صبح ها 🙃

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤