2777
2789
عنوان

قطع شیر قبل خواب

44 بازدید | 9 پست

من مدتیه شیر شب بچه م رو قطع کردم. ینی نصف شب دیگه شیر نمیدم بهش. ولی قبل خواب حتما باید شیر بخوره تا بخوابه. چطوری میتونم این شیر رو قطع کنم؟ غذا کامل میخوره و آب هم بهش میدم ولی برای خواب حتما باید شیر بخوره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه دوسالش نیست. فقط میخوام قبل خواب شیر نخوره که دندوناش خراب نشه. طی روز بهش میدم هنوز. تازه یک سال ...

عزیزم چه کاریه دختر من ۱۹ ماهشه هنوز هم شیر قبل خواب میخوره هم تو شب چند بار بیدار میشه می‌خوره دو سالش بشه هم صبر زرد میزنم کم کم دیگه شیر نمیدم 

پسرم هم همین کارو کردم الان هفت سالشه دو تا از دندون شیری هاش افتاده دوباره دراومده و بقیه شیری هاش هم همه سالم هستن 

چند وقت پیش برای ینجش مدرسه بردم همه دندونارو چک کرد سالم بودن .. تا دوسالگی هم شیر شب میخورد

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
پسر من ۱۵ ماهشه مبخام شیر شب رو قطع کنم اما نمیشه شما چجوری قطع کردی؟

من برای شیر شبش شیرخشک خریدم. یک هفته ی اول شیرخشک دادم با همون نسبت آب و شیری که روی قوطی بود. بعد از اون هر شب ده میلی لیتر به آبش اضافه کردم تا اینقدر رقیق شد که برای هر پیمانه شیر چهار برابر دستور آب میریختم. بعدش دیگه کلا پودر شیر رو حذف کردم و هر بار بیدار شد آب دادم بهش فقط. الان هنوزم اگر بیدار بشه آب گرم میدم بهش. اینجوری به تدریج شیرش قطع شد و خیلی اذیت نشد.

عزیزم چه کاریه دختر من ۱۹ ماهشه هنوز هم شیر قبل خواب میخوره هم تو شب چند بار بیدار میشه می‌خوره دو س ...

پسر من همین الان رنگ دندوناش تغییر کرده. میترسم خراب بشه. مسواک میزنم براش ولی وقتی بعدش شیر میخوره فایده ای نداره اون مسواک.