2777
2789

سلام به همگی 

من دوازدهمم و از سال یازدهم  کلاس فیزیک برای کنکور شرکت میکنم

استادمون یه پسر ۲۶ یا ۲۷ سالس و من از همون پارسال از شخصیتش خوشم میومد حس میکنم پسر خوبیه ادم درستی هست  به موقع شوخ طبع به موقع جدی خانواده دار و.. کلا به نظرم ادم خوبیه ولی خب سر کلاس تا حالا نشده باهم حرف بزنیم فقط یه بار اونم سوال داشتم 

خلاصه من دوسش دارم ولی نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تو این سن این چیزا زیاده😂مخصوصا عاشق معلم و مشاور شدن ، جدی نگیر به درسات فکر کن پشیمون میشی بخدا

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

2805
احتمالا قراره اولین شکست عشقی زندگیت تجربه کنی. نترس دوباره خوب میشی.

نه خدا نکنه 

تازه یه بار پارسال گفته بود بچه ها میخوام بعد کلاس برم خاستگاری  فکر اونجا اولین بار بود دیگه اصن تمرکز نداشتم بعد فهمید شوخی بوده

وای تو این سن این چیزا زیاده😂مخصوصا عاشق معلم و مشاور شدن ، جدی نگیر به درسات فکر کن پشیمون میشی بخ ...

فکر میکنم ادم خوبیه و از اونجایی که ادم درست کم پیدا میشه میترسم 

ادما از دور قشنگن عزیزمسنت حساسه خودتو درگیر نکن

درسته منم درمورد ایشون فقط چیزیه که دیدم و برداشت کردم در این دوسال رو گفتم امیدوارم درمورد ایشون درست برداشت کرده باشم

خواهشا تا کنکور بزار کنار این موضوع رو 

کنکورتو بده بعد  بیا ب یه نتیجه ای می‌رسیم با همدیگه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

منم تو سال کنکور با مشاورم وارد رابطه شدم

الانم اوکییم با هم ولی خیلی داریم اذیت میشیم بخاطر شرایط

من اگه میدونستم قراره اینقدر سختی بکشم میذاشتم بعد‌کنکورم

ولی پیش اومد دیگه 

تو عاقلانه رفتار کن

2810