2777
2789
الان حقوق کف قانون کار ۱۲ تومنهمطمئنی شوهرت برنامه نویسه؟یه خدماتی درامدش بیشتره

مگه من گفتم برنامه نویسه 

یه کارگر خیاط بی عرضه ست که ازصبح ساعت شش میره تاشب ساعت ده 

آخرشم بااخلاق بدش میاد پاچه میگیره میگه من همینقدره توانم 

هرچی بدوزه بهش دستمزد میدن 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
تهرانی؟مگه میشه زیر ده تومن؟والا تمام اطرافیان من از آب کره میگیرن بی نهایت زرنگنمخصوصا خانواده همسز ...

بله تهرانم 

اطرافیان منم همه پولدار 

فقط شانس من اینجوری شد 

کاش آب از کره گرفتنو حداقل یکی بمن سیاه بخت یادمیداد میرفتم دنبال درآمد 

بدبختی کاری ازدستم برنمیاد

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چه جوری میشه بگید تربیت بچه هاخصوصاپسزاچه جوری هست که این طور زرنگ شدن

والا پدر هپسرم خیلی گردن کلفت و پولدار و خیلی زرنگه

اینا خانوادگی همینجوری زرنگ و قالتاقن

ارثیه انگار اصن

از دخترشون گرفته تا پسر همه هم کار خودشون و دارن هم تو بورسن هم ارز هم طلا هررررکاری ک فک کنی بلدن سررشته دارن سود میکنن

والا پدر هپسرم خیلی گردن کلفت و پولدار و خیلی زرنگهاینا خانوادگی همینجوری زرنگ و قالتاقنارثیه انگار ...

پدر گردن کلفت و پولدار باعث میشه فرزندانشون به جای اینکه از صفر شروع کنن، از نود شروع کنن.بهتره با کسایی که چنین پدری ندارن مقایسه نکنید و نفرمایید تو تهران صد میلیون راحت به دست میاد.

پدر گردن کلفت و پولدار باعث میشه فرزندانشون به جای اینکه از صفر شروع کنن، از نود شروع کنن.بهتره با ک ...

عزیزم همسر من یه قرونم از پدرش نگرفت

پدرش گفت بیا واسه خودم کار کن این از ۱۸ سالگی رفت کارگری کرد زیر سلطه باباش نباشه...

الانم بدون کمک از باباش مغازه و زندگی خودش و داره

واسه خودت نبر ندوز

مگه من گفتم برنامه نویسه یه کارگر خیاط بی عرضه ست که ازصبح ساعت شش میره تاشب ساعت ده آخرشم بااخلاق ب ...

اخه کلا تاپیک در مورد برنامه نویسی بود

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮