2777
2789
عنوان

سلام زن ایرانییی صبحت بخیررر برنامه امروزتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 89 پست
وا خب بگو بچت مریضه تو متاهلی و...تنها سخته که

اره حتما چقدرم که براش مهمه 😞

این همه وقت گفتم سربه راه زندگی شو از این گوش داد تو از اون گوش داد بیرون 

شبا پدرم میاد خونمون فقط

حتی اجازه نداد برم خونه مادرم

ول کن دوست من اول صبحی چیه اینا میگم شما ها هم اعصابتون میریزه بهم 😭

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
دیشب تولدم بود غذا اضافه اومد پسرمو ببرم مهد بعد برم پیش خواهرم بیام خونه تمیزیو مرتب نهارو گرم کنم ...

چ باحال خوش بحالت خواهر من ازم دوره

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظرفای شام دیشب رو همین چنددقیقه پیش شستم و تموم شد...دارم صبحونه میخورم یه کم دیگه میرم باشگاه.مرغ ه ...

چ خانوم زرنگیی به به موفق باشی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
سلام قربونت برم صبح شمام بخیربنام خدا برنامه امروز ۸/9ساعت نشستن تو اتوبوس😅💔

چرا ؟؟

سرکارم،صبح زود پلو مرغ گذاشتم تموم شد رفت،

چ خوب سلامت باشی

اره حتما چقدرم که براش مهمه 😞این همه وقت گفتم سربه راه زندگی شو از این گوش داد تو از اون گوش داد بی ...

وای چه  بد بازم باهاش حرف بزن مگه بچشو دوس نداره ؟

بگو تو پدرشی باید پیش ما باشی 

اول ک قربون پسمل شما برم❤️😍بعد ک منم دوس دارم اونم بعد ازچنددددسااال میخوام سواربشم تنوعه برام ولی ...

فدای شما 🌹پسرم بزرگه مسافرت با ماشین شخصی رو دوس نداره نمی دونم چرا

بقول شما تنوعیه ،ایشالا سفر بیخطر باشه ،خوش بگذره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
باید برم شمال ۸ونیم باید ازخونه بزنم بیرون جاده رو بستن مارو گرفتار کردن دیگه راه سه ساعته رو باید ۸ ...

چ سخت ادم تو جاده واقعا خسته میشه با خودت خوراکی ببر خسته شدی بخور

اول بگم چه تاپیک خوبی انگارانگیزه میگیری ومیبینی زندگی جریان داره منم امروزکلی کاردارم بایدبرم حمام کارهای خونه روبکنم پسرم وحاصرکنم برم خونه مامانم مهمونی داره تازه ارایشگاهم نرفتم خودم بایددست بکاربشم😅😅

اول بگم چه تاپیک خوبی انگارانگیزه میگیری ومیبینی زندگی جریان داره منم امروزکلی کاردارم بایدبرم حمام ...

باید روحیه داشته با شیم مجبوریم خب😁من فقط کارای عقب مونده دارم 

خوشبگذره عزیزم

فدای شما 🌹پسرم بزرگه مسافرت با ماشین شخصی رو دوس نداره نمی دونم چرابقول شما تنوعیه ،ایشالا سفر بیخط ...

ای وای بزرگه😁🤦‍♀️خداحفظش کنه براتون عزیزم

آره تنوعه ولی خب ماشین شخصی مزایاش بیشتره هروقت بخوای میتونی وایسی استراحت کنی سرویس بری خیالت ازوسیله هات راحته اما اتوبوس یکم سخته

منم کلی وسیله دارم استرس اونو دارم،ست بله برون دخترخاله شوهرمو دارم میبرم نگرانم ک بسلامت برسونم بدستش

قربون شما برم ممنونم

2810