2777
2789
عنوان

سلام زن ایرانییی صبحت بخیررر برنامه امروزتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام از یه شب خسته کننده 

دخترم سه سالشه مریض شده تب داره 😞

شوهرم داره مجردی چهار پنج روز میره قشم و با من کلی دعوا کرده 😞

غم عالم تو دلمه ، شوهرم از همسر و پدر بودن فقط پول دراوردن بلده 😭

خیلی خستم ، من باید ۲۴ ساعته تو تب دخترم و مریضیش بسوزم 

شوهرم باید تو دمای خوب قشم حال کنه با رفیقاش

چقدر همه چی عادلانس نه ؟ 🥲 

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
ناهار نمی‌دونم از استرس عمل بینی بیدار شدم دلم انقد شور میزنه...ساعت ۸ کلاس رانندگی گواهینامه دارم ا ...

هنوز امروز وقت عملت نی استرس چیو میکشی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
نه اصلا سخت نیست. من خیلی خوشحال و راضی ام. شما تنبلی🤣🤣🤣🤪

راست میگی واقعا زندگیو شما میکنی🤣🤣🤣

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
یک ساعت دیگه باید برم باشگاه ناهارم ازقبل آماده دارمساعت ۴ هم جلسه اولیا مدرسه پسرم باید شرکت کنم

چ مامان خوبیی سلامت باشی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
هنوز امروز وقت عملت نی استرس چیو میکشی

نمی‌دونم بخدا

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
تا ساعت شش دانشگاه ناهارم سلف زحمتشو میکشه شامم قرمه سبزی😂

🤣خیلیم عالی

مرسی واقن رسید😔😂

😂😂😂😂

منم ظرفام منده😢🤕

🥲🥲مثل همیم

خداروشکر خونه تمیزه و بررق میزنهناهار احتمالا ماکارونی بذارم

به به چ خوب سلامت باشی 

صبح شما هم به خیر.

باید برای یک عزیزی نوبت دکتر بگیرم که خیلی مهمه.

نهار ماکارونی فرمی از نوع چرب هوس کردم با تهدیگ نان🤤

خونه تمیز فقط روشویی سرویس بهداشتی ها رو بشورم.

یک ساعت برم پارک بدوام 

و غصه خوردن برای بدبختی هام جز روتین همیشگیمه.

این بود زندگی. 🫠

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام شوهرم سرما خورده الان با ناز و زاری و این بده اون بده بخوره فرستادمش سرکار خودمم وسایلم ترکیده ...

🤣🤣🤣🤣🤣مردا خیلی سوسول میشن وقتی مریضن شب دمنوش درست کن زودتر خوب میشه

منی که بچه ی پنج ساله دارم و نوزاد دو ماهه میتونم خودم غذا درست کنم یا از بیرون بگیرم ؟ امروز اولین ...

ببین اگه نمیتونی  یا بچت خیلی اذیت میکنه سفارش بده 

2810