2777
2789
عنوان

سلام زن ایرانییی صبحت بخیررر برنامه امروزتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 89 پست
صبح دانشگاه تدریس دارم، مراجعای بعد از ظهرمم کنسل کردم دوستم داره میاد خونمون

به به چ خانم موفقی😍سلامت باشی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
باید الان برم سرکار بچه رو هم ببرم مدرسه بارونم گرفته چه بارونی پریود هم هستم از همه دردناک تر اینک ...

انشالا خوب پیش میره استرس نداشته باش 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالم بده مریض شدم ولی همیشه عادتم اینه که صبح زود بیدار بشم وایستی میرفتم مدرسه سال ۴۰۴ کنکور دارم نمیتونم برم حالت تهوع شدید دارم گفتم تو این بازه زمانی که دوستام مدرسه ان کلیپ های ماز ببینم چنتا تست بزنم برا هدفم /:

اون آدمی که بهش خیلی نیاز داشتم،بهم یاد داد من به هیچکس نیاز ندارم(:🦋💙
منی که بچه ی پنج ساله دارم و نوزاد دو ماهه میتونم خودم غذا درست کنم یا از بیرون بگیرم ؟ امروز اولین ...

اگر الان بچه هات خوابن ‌سریع پاشو خورشت رو بزار برنجم خیس کن یا ظهر دمی درست کن

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
خداشاهده خواهرشوهربدی نیستما اینقد ک ازجفتشون بددیدم میبینمشون حالم بد میشه اما ب روی خودم نمیارم سع ...

😂😂اخییی عیب نداره دیگه حالا  یه شبه حفظ ظاهر کن

ظرفای شام دیشب رو همین چنددقیقه پیش شستم و تموم شد...دارم صبحونه میخورم یه کم دیگه میرم باشگاه.مرغ هم گذاشتم بیرون یخش باز شه بیام سالاد اولویه بپزم برای نهار

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
ساعت 6 بیدار شدم پیاده روی هم رفتم الان هم صبحانهتا بعدش هم خداکریمه

چ خوب چ فعال سلامت باشی عزیزم

سلام از یه شب خسته کننده دخترم سه سالشه مریض شده تب داره 😞شوهرم داره مجردی چهار پنج روز میره قشم و ...

وا خب بگو بچت مریضه تو متاهلی و...

تنها سخته که 

صبح شما هم به خیر.باید برای یک عزیزی نوبت دکتر بگیرم که خیلی مهمه.نهار ماکارونی فرمی از نوع چرب هوس ...

غصه زود پیرت میکنه نکن وقتی ک چیزی دست  ما نیس چرا انقد غصشو بخوریم

سلام قربونت برم صبح شمام بخیربنام خدا برنامه امروز ۸/9ساعت نشستن تو اتوبوس😅💔

پسرمن عاشق سفر با اتوبوسه😅

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
حالم بده مریض شدم ولی همیشه عادتم اینه که صبح زود بیدار بشم وایستی میرفتم مدرسه سال ۴۰۴ کنکور دارم ن ...

افریننن بهت  ی دمنوش هم دم کن برا سرماخوردگی خوبه 

2810