2777
2789
عنوان

افزایش ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 161 پست

سلام خوبی من برات پرسیدم  الان گفتن ازشمابه قیمت قبل حساب میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی من برات پرسیدم الان گفتن ازشمابه قیمت قبل حساب میشه

نه گلم رفتم نمایندگی گف نصف افزایش قیمت شاملتون میشه .چون من فقط نصف پول رو ریخته بودم.🥰شما از کجا پرسیدی؟

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
نه گلم رفتم نمایندگی گف نصف افزایش قیمت شاملتون میشه .چون من فقط نصف پول رو ریخته بودم.🥰شما از کجا ...

اون ازکجاپرسیدم بی خیال اماگفت تخفیف میدن  امیدوارم راست گفته باشه یادت باشه واریزکردی لهم بگی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا کنه افزایش قیمت برای مرحله دوم باشه نه کل مبلغ

اگه مرحله اول پرداخت کردید فقط افزایش به اون نصف پولتون میخوره دیگه این جزو بخشنامه بود 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
اون ازکجاپرسیدم بی خیال اماگفت تخفیف میدن امیدوارم راست گفته باشه یادت باشه واریزکردی لهم بگی

چه تخفیفی اخه؟نصف افزایش قیمت بهمون اضافه شده چون که گف تحویلتون واسه بهمن ماهه.کی تخفیف میدن؟لطفا اگه اطلاع داری بگو .اخه امروز میخوایم پولو واریز کنیم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
چه تخفیفی اخه؟نصف افزایش قیمت بهمون اضافه شده چون که گف تحویلتون واسه بهمن ماهه.کی تخفیف میدن؟لطفا ا ...

یه برگه جلوم هست برااذر بذارقیمت مبناوماشینوبرات میذارم

چه تخفیفی اخه؟نصف افزایش قیمت بهمون اضافه شده چون که گف تحویلتون واسه بهمن ماهه.کی تخفیف میدن؟لطفا ا ...

اینوببینی الان مبلغی دادی بامبلغی دعوت نامتوجمع کن بگوکدوم میشه 

تارا دستی V1P
قیمت مبنا: ۷،۷۵۶،۳۷۵،۰۰۰ ریال
باتخفیف: ۶،۶۴۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

یه برگه جلوم هست برااذر بذارقیمت مبناوماشینوبرات میذارم

من شهریور تاراددستی مشکی پیش فروش برنده شدم که تحویل برا دی بود .نصفشو اون موقع دادم ۲۹۴ تومن و نصفشو هر موقع دعوتنامه میومد .و دعوتنامه تازه چند روز پیش برام اومد و اونم شامل افزایش قیمت شده بود .منتها تارا ۱۶۰ گروت شده ولی به ما حدود ۸۰ تومن افزایش خورده .چند بارم از ایرانخودرو سوال کردم گفتن درسته و به شما افزایش میخوره

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰