2777
2789
عنوان

عاشق یه خانمیم

245 بازدید | 24 پست

اما بدقلقله دیوونه شدم از دستش ی جاهایی نشون از تمایل داره یجاهایی مسخره بازی درمیاره منم بدجور دوسش دارم اینو نمیتونم ازش دل بکنم میگم بیا تولدت بریم برات طلا بخرم باز نمیاد لج میکنه چیکار کنم از دستش کات اصلا نمیتونم

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اگه دوسش داری دلشو بدست بیار

بابا هرکار میکنم باز گند اخلاق بازی درمیاره چیکارش کنم 

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

اگر میخواهی بگیرش خیانت کات جدایی وبدقلقی لجبازی هیچی دیگه اتفاق نمیفته

خب میگم میگیرمت باز فیلم بازی میکنه

بابا هرکار میکنم باز گند اخلاق بازی درمیاره چیکارش کنم

خودت می گی گنداخلاق اونم هرکاری می کنی می تونی تحمل کنی توهرروز هرکاری کنی اونم هرروز گنداخلاقی کنه تحمل داری ؟

پس انقدر بدقلقی هاشو تجربه کن تا روزی که خودت خسته شی و بری

من خسته نمیشم ازش😅

خودت می گی گنداخلاق اونم هرکاری می کنی می تونی تحمل کنی توهرروز هرکاری کنی اونم هرروز گنداخلاقی کنه ...

فعلا واقعا ماه هاست درگیرشم اصلا نمیتونم رها کنم

2810