2777
2789
عنوان

بین تخت نوجوان و تخت گهواره موندم بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 18 پست
من گهواره ای گرفتم هیچ به کارم نیومد مونده گوشه خونه خاکشو میخوره شازده دوس داره رو زمین قل بخوره بر ...

چرااا؟ خب موقع خواب باید یه جا بخوابه دیگه موقع خواب که زیر مبل و میز نمیره 😂

چرااا؟ خب موقع خواب باید یه جا بخوابه دیگه موقع خواب که زیر مبل و میز نمیره 😂

بچه منو صبح بیدار شی یا از زیر مبل پیدا میکنی یا زیر میز تلوزیون کلا قل قل میخوره میچرخه اینور اونور دوس نداره محدود باشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه منو صبح بیدار شی یا از زیر مبل پیدا میکنی یا زیر میز تلوزیون کلا قل قل میخوره میچرخه اینور اونور ...

آهان آخی عزیزم خدا حفظش کنه

پس خودتم مجبوری رو زمین بخوابی من رو زمین نمیتونم اصلا کمرم درد میگیره

تخت هم گرفتی یا فقط گهواره؟

آهان آخی عزیزم خدا حفظش کنهپس خودتم مجبوری رو زمین بخوابی من رو زمین نمیتونم اصلا کمرم درد میگیرهتخت ...

تخت خواهرش کوچیک شده براش از این نوجواناس رنگشم سفیده اسپورته نگهداشتم براش ولی این تو تختم نمیتونه بخوابه بخوره به کناره هاش بیدار میشه فقط دوس داره تو خواب بچرخه هیچی جلو دستش نباشه نگهش داره

اره منم زمین میخوابم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
2805