2777
2789

یه سریا نظر دادن اونایی که نظر ندادید نظراتونو بگید

کدومش بهتره و بدتر بخور تر 

میدونم تخت نوجوان برا آینده ش بهتره و گهواره هم که تاب میخوره اینارو نگید چیزای جدید بگید 😅

واقعا موندم نوجوان بگیرم یا تخت گهواره که کنارمادر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا گهواره کنار مادر بگیر عزیزم

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

2805
گهواره کنار مادر شبیه اینایی که تو تلویزیون تبلیغ می کنه خوبههم ارزونه هم میتونید جابه‌جاش کنید

اونو بگیرم بازم تخت باید بگیرم

بین تخت گهواره و تخت نوجوان ببشتر گیر کردم 

دلیلتم میگی

چون دوس داشتم بچه تا نوزاده پیش خودم بخوابه و اینکه چون شیر خودمو میدادم واسم سخت بود هربار بیدارشم شبا از گهواره بردارم باز شیر بدم و بذارمش اونجا و اینکه بچه ها اون اول کولیک دارن اکثرا که ممکنه بعضیا بغل بخوان بعغشا گهواره بعضیام رو پا منم کلا واسه همین که پیش خودم باشه که هم نق زد سریع برش دارم و راحت باشم نوجوان خریدم چون واسم کاراییش بیشتره فکرکنم

من گهواره ای گرفتم هیچ به کارم نیومد مونده گوشه خونه خاکشو میخوره شازده دوس داره رو زمین قل بخوره بره زیر مبل و میز تلوزیون

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
2810