2777
2789
عنوان

ب نظرتون اگ بمیرم دلتنگم میشه

57 بازدید | 9 پست

همسرم رو میگم همیشه من میرم سمتش من بغلش میکنم اون نه

یعنی اگه من نباشم دلش برام تنگ میشه

بیاد خونه من ک با ذوق دم در وایمیسم نباشم بوی غذایی ک میزارم نیاد  خونه سوت کور باشه خوراکی مورد علاقم نصفش مونده باشه اما من نباشم موندم اگه اینو تجربه کنه نمیگه کاش دلش رو نمیشکستم بچه بود سنی نداشت دوست داشت برام تیپ بزنه جلو بقیه حس خوب بگیره کاش تولدش رو براش میگرفتم  نمیگفتم سال دیگه وقتی دعوامون میشد شب نمیگرفتم راحت بخوابم اون گریه کنه تا خود صبح من مسخرش کنم بازم گریه کردی کارته عادته  پول خواست براش میزدم سکه ی پولش نمیکردم بهش نمیگفتم تو پولامو قایمکی برداشتی تهمت نمیزدم حتی شک دارم این فکرارو کنه شاید خوشحالم شه مرد مهریه اش رفت راحت شدم ازش

عزیزمم بیا بغلم خواهر قشنگم 🫂👩‍❤️‍👩

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجور مردا اینقدر خودشیفته هستن که دوراز جونتون بعد از فوت همسرشون بازم‌میگن من بهترین همسر بودم براش وتمامه بدیاشو فراموش میکنه و فکر میکنه بهترین شوهره دنیا بوده....پس به اینا دلخوش نکن و صبح قشنگ پاشو زندگیتو اونجوری که خوشت میاد ادامه بده

😭🫂🫂🫂

غصه نخور گلم ارزش نداره چشمای قشنگتو بخاطرش اشکی میکنی  یه وقت با این آدم بیشعور بچه نداری خوب قشنگم 🙂

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁