2777
2789
عنوان

نشانه بچه‌ های پیش فعال چیه

115 بازدید | 16 پست

دختر من‌۳ سال و نیم هست خیلی شلوغه خیییلی میخوام ببینم پیش فعال یا اینکه شیطون و شلوغه مثلا شبها یکسره دوست داره بازی کنه شیطنت کنه شلوغ کنه شبها ساعت ۳ به زور می‌خوابه به جاش از اونور ساعت ۱۲ظهر اینا بیدار میشه من و شوهرم با مامانم اینا خیلی خیلی خیلی لوسش کردیم سر هرچیزی گریه میکنه دوساعت کامل . اصلا به حرفم گوش نمیده فقط کار خودش انجام میده هرچقدر حرصم درمیاد چندتا میزنمش تو روی من وایمیسته  میخنده دردش نمیاد نمیدونم پرو لوس شده یا از چیه . از خواب که بیدار میشه یکسره حتی دک دقیقه هم نمیشینه کلا سرپا و درحال خراب کاری و گند کاری فقط تایم نشستنش وقتی کارتون ببینه یا گوشی بازی کنه درغیر این صورت کلا سرپا بدو بدو کردن و شلوغ کاری و خراب کاری کردن .هرچی میخواد همه کاراش با گریه و خودش زدن جلو میبره و همه میریم سمتش که اینکار نکنه اونم راهش بلد شده در کل خیلی اذیتم میکنه ولی خیلی دختر باهوش و زرنگیه خیلی زود یه چیز یاد میگیره یا حفظ میکنه و سر شیطنتش خیلی میترسم که پیش فعال نباشه چندین نفرم بهم گفتن دخترت خیلی شلوغ مثل پیش فعال هاس ولی مادرشوهرم میگه که شوهرم منم خیلی شلوغ بوده مثل دخترن  خیلی نگرانم چیکار کنم 

منم اینجوری بودم خانوادم درکم نکردن 

همیشه کتکم زدن شکنجه کردن 

ولی الان یه کسی شدم واسه خودم 

این بچه ها خیلی باهوشن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من سه سال و نه ماهشه مثل دختر شماست ولی از نظر گفتاری تاخیر زیاد داشت دوتا فوق تخصص مغز و اعصاب و اطفال و روانشانس و....بردم یه دارو گیاهی به نام اتنتالین و کپسول گیاهی اتنساف دادن ۳ماه خورد تا اثر کرد بهتر شده الان کار درمانی و کفتار درمانی میبرمش

2805

پیش یه مشاور ببر اگر بیش فعال باشه تشخیص میدن یا اگر مشکل رفتاری داشته باسه بهت راهکار میدن کلا حتی اگر بچه هیچ مشکلی نداشته باشه بد نیس هر از گاهی بایه مشاور در مورد تربیت کودک راهنمایی گرفت

پسر من سه سال و نه ماهشه مثل دختر شماست ولی از نظر گفتاری تاخیر زیاد داشت دوتا فوق تخصص مغز و اعصاب ...

دختر من از ۸ ماهگی حرف زد الان که ۳ سال نیم مثل بلبل حرف میزنه مغز مارو میخوره کلا دوس داره شلوغ کنه و خراب کاری کنه از پله ها بالا پایین میره دوست داره کلا آویزون باباش باشه همه جا باهاش بره اگه نبره خودش میکوبه زمین گریه میکنه جیق میزنه تا کاری که می‌خواد ما انجام بدیم 

دختر من از ۸ ماهگی حرف زد الان که ۳ سال نیم مثل بلبل حرف میزنه مغز مارو میخوره کلا دوس داره شلوغ کنه ...

اینا که میگی مشکل رفتاریه باید روش برخوردتونو‌باهاش عوض کنید کتاب مادر کافی و رفتار درمانی دکتر علیرضا تبریزی و تربیت بدون فریاد رو بهت پیشنهاد میدم بخونی 

پیش فعالیت چه علائمی داره من خیلی نگرانم

بیش فعالی خیلی چیز وحشتناکی نیس ولی بع والدین فشار روانی میاد با بزرگتر شدن بچه کم کم کنترل مغزش و بدست میگیره و بهتر میشه اگر نشد با کار درمانی و اگر بازم نشد دارو میدن در کل چیز وحشتناکی نیس

بیش فعالی خیلی چیز وحشتناکی نیس ولی بع والدین فشار روانی میاد با بزرگتر شدن بچه کم کم کنترل مغزش و ب ...

واقعا خودم دیگ دیونه شدم از وقتی که از خواب بیدار میشه در حال بهم ریختن شلوغ کردن و خرابکاری هرچقدرم میگم شلوغ نکن یا میگم فلان چیز رو زمین نزیز گوش نمیده کلا انرژی داره تا ۳ صبح می‌خوابه اونم به زور 

واقعا خودم دیگ دیونه شدم از وقتی که از خواب بیدار میشه در حال بهم ریختن شلوغ کردن و خرابکاری هرچقدرم ...

ببرش متخصص اطفال بگو واسه آرامشش داروهای گیاهی تو داروخانه برات تحویز کنه من واسه پسرم خیلی ج داد

2810