2777
2789

با توجه ب موقعیت تعیین میشه

و فقط ی روانشناس خوب میتونه تشخیص بده

چون اکثر ادمایی ک از شرایط زندگی ناراضین فکر میکنن افسرده ن

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تمایل به انجام ندادن کارها و ترجیح به فکر و نشخوار فکری

من همشو دارم ...

راستش خیلی اوضام شدت گرفته ...

خواستم‌مطمئن شم واقعا افسردکیه یا نه ...

اما آدم چرا افسردگی میگیره 

چیکار کنم 

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
به نظر من وقتی هیچی حالتو خوب نمیکنه🥲

حتی ی ماشین بنتلی یا ی پنت هوس 550 میلیاردی تو فرشته 🦦

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

تمایل به انجام ندادن کارها و ترجیح به فکر و نشخوار فکری

اینو تنبلام دارن 😂🦦

یا خیلیای دیگه

ادمای مضطرب مثلا

من همشو دارم ...راستش خیلی اوضام شدت گرفته ...خواستم‌مطمئن شم واقعا افسردکیه یا نه ...اما آدم چرا اف ...

اگ دوس داری شرایطی ک توش هستی رو بگو من خیلی کتاب خوندم درمورد اینچیزا..مشکل و اتفاقی هست ک اذیتت کنه !؟

مهمترین علامتش اینه که هیچی عمیقا خوشحالت نمیکنه. یعنی رویایی نداری. 

بقیه علائمش متفاوته یکی کار میکنه یکی زخم بستر میگیره یکی زیاد میخوره یکی اصلا چیزی نمیخوره و... ممکنه اصلا علامت ظاهریم نداشته باشه ولی تمام علائم ریشه در همون خوشحال نشدن داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
با توجه ب موقعیت تعیین میشهو فقط ی روانشناس خوب میتونه تشخیص بدهچون اکثر ادمایی ک از شرایط زندگی نار ...

من خوابم به هم ریخته ...

وقتی توی جمع میرم تایک هفته نشخوار فکری دارم اینقدر که میرض میشم 

شبا گریه میکنم 

دائم دلم گرفته بی دلیل 

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
تنبلا نشخوار فکری نمیکنن😂

😂🌚 

2810