2777
2789
عنوان

مرسی ک رفتی

105 بازدید | 8 پست

قبل از اومدنت با خانوادم بحث داشتم 

نه با مادر نه پدر سازش نداشتم اما هیچوقت حواسم نبود خانوادم کجاها بودن و حمایتم کردن

روزی ک اومدی خوشحال بودم ک دیگ از خونه فرار کردم 

حس خوشبختی از ته دل داشتم ک دیگ روزای سختم تموم 

ولی تو این یکسال هر چقدر که میرفتیم جلو نه حمایتی می‌دیدم نه تکیه گاهی...تنها چیزی ک سهمم شد سردی های مکرر...

حتی نذاشتی به سالگرد آشناییمون برسیم منو تنها گذاشتی

ولی من اصلا ناراحت نیستم 

چون تو پدرمو بهم دادی فهمیدم چقدر بابامو دوس داشتم و احمق بودم باهاش دعوا میکردم. سازش نداشتم فک نمی‌کردم ی پسر باعث بشه من خانوادمو پیدا کنم 

مرسی بابت هدیه بزرگی ک باعث شدی بهش برسم و ممنون بابت زخم هایی ک برام تجربه بزرگی شد 

گفتم بگم خالی شم :))

کاش ما هم می‌گفتیم و خالی می‌شدیم 

ما هرچی بیشتر از ناراحتیمون میگیم بیشتر لبریز میشیم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتایی ک حالم بد میشه اینجا راحت ترین جاییه ک میتونم حرفا و نگرانی‌هامو بگم 🙂

اره 

اینجا هیچکس هیچکسو نمی‌شناسه و دقیقا جاییه که میتونی خود خودت باشی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
2805
سر بلندم کن اجی

یکی هست خیلی دنبالمه ماشین خارجی داره میخام تا کاملا جدا بشیم بعد با ماشین خارجی برم دم سوپریش بش بگم آب معدنی بم بده اگ بلند شد داد ک هیچی اگ نداد میگن ریدم تو مغازت میرم جای دیگ و با صدای بلند ضبط ماشین خارجی خفن میرم پی زندگیم و اونو می‌سوزونم😂

یکی هست خیلی دنبالمه ماشین خارجی داره میخام تا کاملا جدا بشیم بعد با ماشین خارجی برم دم سوپریش بش بگ ...

بهت افتخار میکنم رو سفیدم کن💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻

لوس و تینیجرو اتیش پاره 💅🏻 🎀