2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس مادرشوهرم پشت سرم حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 28 پست
عادت کن به نظرم و بی تفاوت باش اگر برات سخته یاد بگیر که چطور این کار رو بکنی از اینکه ذهنیت دیگران ...

مرسی چندبار بخونمش ملکه ذهنم بشه

لطفا برای برآورده شدن حاجتم‌یه صلوات بفرستید    هرکس دعا کرد رپلای کنه دعاشون میکنم خیر ببینید
ما ترکا یه ضرب المثل شیرینی داریم که میگه دالون دا دیین دالو یسین گاباقوندا دیدن گاباقوو🤣

بگو معنیش روحیم عوض شه

لطفا برای برآورده شدن حاجتم‌یه صلوات بفرستید    هرکس دعا کرد رپلای کنه دعاشون میکنم خیر ببینید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلماسمم زهراستیادم افتادی دعام کن اسمم بیار پیش خداحتی شوهرمم ارومم نمیکنه

چشم حتما دعات میکنم

برم حرم امام رضا برای آرامش دلت سوره یس میخونم حاجت روا بشی زهرا خانوم بحق علی بن موسی الرضا رئوف

چشم حتما دعات میکنمبرم حرم امام رضا برای آرامش دلت سوره یس میخونم حاجت روا بشی زهرا خانوم بحق علی بن ...

مرسی مهربونم خیر ببینی

2805
تو رو خدا منم دعا کن.منم بخاطر همین بیدارم امشب خیلی گریه کردم.از روی ناچاری.من تاحالا ی حرف بد بهش ...

پشت سرت حرف میرنه؟

اسمت بگو حالم حوب شد دعات کنم

همیشه باید ببینمش ائ خداااااااهیچ وقت ازدواج نزدیک نکنید. ک پشت سرتون به واسطه ها و فامیل حرف بزنن

حالا مال من غریبه ست اگه عمه و .. رو تو خیابون تو عزایی ،عروسی ای جایی ببینه پشت سرم گه خوری میکنه یه نسبتیم با زن دایی مادرم داره اونجا هم گه خوری میکنه شغال پدرسگ

حالا مال من غریبه ست اگه عمه و .. رو تو خیابون تو عزایی ،عروسی ای جایی ببینه پشت سرم گه خوری میکنه ی ...

عکس العملت چیه؟

متنفرم ازشششش   من هنوز ب روش نیوردم

نه.جلوم تیکه میندازه.حرفای معنا دار و باکینه.اینقدر بخشیدمش هیچوقت قهر یا دعوا نکردم

چی بگم واقعا.  پس اصلا باش همکلام نشو لطفا

قبلا محل نمیدادم،اکثرا هم اصلا اقوام به من چیزی نمیگن خودش میگه به فلانی گلایه کردم زر وزر کردم مضخر ...

مادرشوهرت خراب کردی؟

مرسی چندبار بخونمش ملکه ذهنم بشه

اره بابا اصلا هم اجازه نده کسی واست خبر بیاره ، فکر کن مادرشوهرت یه چاقویی رو پرت کرده ولی به تو نخورده ، اون خبرچینی که میاد بهت میگه مادرشوهرت پشت سرت اینو گفته اون چاقوی بی اثر مادرشوهرت رو برمیداره فرو می‌کنه توی شکمت اون از مادرشوهرت هم برات سمی تره اصلا اجازه نده برات بگن، اسم این مدل آدم ها رو دوست نذار 

مادرشوهرت وقتی به خودت نمیتونه بگه می‌ره به فامیل ها میگه یعنی جرات نداره مهارتش رو هم نداره نمیتونه که مشکلش رو حضوری حل کنه می‌ره غیبت می‌کنه که عقده هاشو خالی کنه ولی اونی که خبر میاره هیچ هدفی جز ناراحتی تو نداره  حالا وقتی که برات مهم نباشه که مادرشوهرت پشت سرت حرف میزنه کم کم دیگران هم برات خبر نمیارن چون براشون هیجان نداره واقعیت اینه که اونی که خبر میاره بخاطر هیجان این کار رو میکنه وگرنه می‌شنید و به جای اینکه فقط خبرچینی کنه همونجا به جای تخمه شکستن و اوهوم اوهوم تایید کردن ، اجازه نمی‌داد حرف منفی پشت سر تو گفته بشه ، بلکه حرف رو عوض میکرد 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اره بابا اصلا هم اجازه نده کسی واست خبر بیاره ، فکر کن مادرشوهرت یه چاقویی رو پرت کرده ولی به تو نخو ...

خدا واسشون نسازه همونکه برام خبر میورد

البته خودش گفت ماددشوهرت گفته  بهش بگو