2777
2789
عنوان

دخترا بیاین رمان بسازیم

52 بازدید | 12 پست

حوصلم سر رفته خوابم نمیبره 

فقد 🔞و 💋نشه 😘

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه ست قرمز مشکی زدم 

یه کرم ورژ وریمل تکمیل کننده ارایشم بود 

با اون چشمای خمار قهوه ایی و لبای قرمز قلوه ایی ودماغ قلمی یه بوس تو اینه برای خودم فرستادم سوییج بنزم و برداشتم و ازنرده ها سرخوردم پایین

مامانم پایین نرده ها گفت دختر وقت شوهر کردنت کی میخوای بزرگ بشی….

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
یه سگ میره تو پارتی عاشق یه کله خراب میشه باهم میرن دیت کله خراب پولدار و دخترکش بوده هرز میپریده

سگ وابستش شده بوده یه بیل کرایه میکنه و زمین میکنه

کله خراب توش دفن میکنه پاهاشو البته فقط که نتونه جایی بره

سگ وابستش شده بوده یه بیل کرایه میکنه و زمین میکنهکله خراب توش دفن میکنه پاهاشو البته فقط که نتونه ج ...

اما کله خراب لازم نبود جایی بره 

دخترا خودشون میومدن

وقتی یه روز سگ میاد خونه میبینه دخترای زیادی دور کله خرابن 

عصبانی میشه با بیل میزنه همشون 

تیکه تیکه میکنه 

بعد تو زیر زنین دفنشون میکنه 

بعدشم بیماری روانی میگیره

یه ست قرمز مشکی زدم یه کرم ورژ وریمل تکمیل کننده ارایشم بود با اون چشمای خمار قهوه ایی و لبای قرمز ق ...

گفتم مامان من همیشه بچه ام یه بوسه زدم روی لپ مامانم و سریع رفتم سوار بنزم شد بزن که بریم سمت شرکت 

اه یهو یادم اومد پسر عمویی مغرور و جذابم اونجاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

نصف رمان های نودهشتیا همینه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اما کله خراب لازم نبود جایی بره دخترا خودشون میومدنوقتی یه روز سگ میاد خونه میبینه دخترای زیادی دور ...

لعنتی این چه سمیه 😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نصف رمان های نودهشتیا همینه

من از نوعی که دختره فقیر بود بعد پسر پولدار عاشقش میشد می‌خوندم😔😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بده؟

یه چی دیگه بگو😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه چی دیگه بگو😂

یه دختر بود زیور کلوچه 

کلوچه میپخت 

یه روز یکی کلی کلوچه سفارش میده 

و همیشه کلی سفارش میده 

یبار زیور میبینه کلوچه هاش اون مرده خودش میفروشه خیلی گرون تر خیلی

بعد از دست یکی از مشتری ها میدزده 

چون خودش پول نداشته بخره 

میفهمه توش مواد جاسازا