2777
2789
عنوان

قهوه خورها بیاید لطفا

103 بازدید | 18 پست

سه ماهه ترک کردم قهوه رو بعد سالها

اما متاسفانه بدن درد شدید دارم بیخودی بیحوصلم خداشاهده حوصله خودمم ندارم دیگه یه چیز عجیبه اصلا

امروز بعد مدتها یکمم خوردم چقدر خوب شدم

دوستان من به سختی ترک کردم مدت زیادی هم میگذره پس چرا اینطور شدم

هفته ای دوبار بخورم اعتیاد پیدا نمیکنم؟ واقعا موندم چمار کنم از زندگیم عقب افتادم سه ماهه

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 

به کافئین اعتیاد پیدا کردی ترکش مثل مواد میمونه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

فکر نکنم هفته ای دو بار طوری نمیشه

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به کافئین اعتیاد پیدا کردی ترکش مثل مواد میمونه

سه ماه میگذره دیگه

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
فکر نکنم هفته ای دو بار طوری نمیشه

من قول دادم دیگه مصرف نکنم

اما چاره ای نیست

سه ماه میگذره دیگه

خوب بدنت به یه محرک احتیاج داره که اپدیت بشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خوب بدنت به یه محرک احتیاج داره که اپدیت بشه

هیچی دیگه نیست جز قهوه

وگرنه روزانه کلی خرما و گردو میخورم

موز 

چمیدونم نرمش

جدیدا بعضی وقتا هم خونه میخورم هم سرکار روازیی که فقط خونه میخورم کلا بی حالم جوری که انگار مجبورم روزی دوبار بخورم باز قبلا بیکار شده بودم نمیخوردم برام مهم نبود ولی لامصب رو کار و زندگی تاثیر میزاره یه مدت با انرژی زا قاطی میکردم خیلی بده از بعضی لحاظ🥲

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

من قول دادم دیگه مصرف نکنماما چاره ای نیست

بعضی قولا شکستنیه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
هیچی دیگه نیست جز قهوهوگرنه روزانه کلی خرما و گردو میخورمموز چمیدونم نرمش

نه مثلا چای 

جدیدا بعضی وقتا هم خونه میخورم هم سرکار روازیی که فقط خونه میخورم کلا بی حالم جوری که انگار مجبورم ر ...

من یبار میخوردم فقط

اضطراب میاره لعنتی

سردی بدن هم همیتطور

اما نبودش خیلی حس میشه اصلا نمیتونم لاکتابامو باز کنم دوماهه پیاده روی نمیرم محال بود یروز نرم

نه مثلا چای

اصلا فایده نداره برام وگرنه میخورم

حتی نسکافه هم فایده نداره

اصلا فایده نداره برام وگرنه میخورمحتی نسکافه هم فایده نداره

دیگ نمیدونم به نظرم با پرشک مشورت کن

من از تاپیک قفل شده شعر اومدم زهرا جونعالیییی🤩🤩😍😍

ممنون از لطفتون😍😍😍😘😘شما قدیمی سایت هستید میدونید چقدر بد شده اینجا

هرچی عقده داشتم خالی کردم تو این شعر😂😂

2810