2777
2789
شامپو شبنم و خاک حاصلخیز واسه افرینش😂بعد من با کلی ماسک و‌کراتین و پروتئین درمانی ۴تا شوید دارم انگ ...

خاک حاصلخیز و خوب اومدی😂😂😂

خوش بحالش واقعا🥺

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامپو شبنم و خاک حاصلخیز واسه افرینش😂بعد من با کلی ماسک و‌کراتین و پروتئین درمانی ۴تا شوید دارم انگ ...

راستی همسرت کُرد نیست؟ اخه کردا موهای پرپشتی دارن. فک کنم همسر من تنها کُردیه که کچله😂😂😂

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خاک حاصلخیز و خوب اومدی😂😂😂خوش بحالش واقعا🥺

اره واقعا 

🥺اصلا کلا اقایون خیلی موهای پرتری دارن به نسبت خانوما داداشم خدای مو و مژه انگار مژه هاش اکستشن والیوم کرده🥺

اووخییی😍چه کیک و گل خوشکلییی Eminazمخفف اسماتونه؟

😍♥️

آره البته من اونو کلا اِمی صدا میزنم

یه اسمیه که همینجوری به زبونم اومد روش موند😂

تو یکی از عکساشم emi رو لباسش چاپ کرده

خودمم نازی ام دیگه شدیم اِمیناز🥲😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
😍♥️آره البته من اونو کلا اِمی صدا میزنمیه اسمیه که همینجوری به زبونم اومد روش موند😂تو یکی از عکساش ...

چه باحاال😍

پایداار باشین 

انشالله همین روزا تاپیک ازدواجتون،  بسه دیگه زیاد دوست موندین😂

چه باحاال😍پایداار باشین انشالله همین روزا تاپیک ازدواجتون، بسه دیگه زیاد دوست موندین😂

قربووونت♥️💋

هنوز کوچولوییم واسه ازدواج🥲😂

به احترام دفاع مقدس میخوایم 8 سال دوست باشیم😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
راستی همسرت کُرد نیست؟ اخه کردا موهای پرپشتی دارن. فک کنم همسر من تنها کُردیه که کچله😂😂😂

پارتنر من ترکه

ابروهاش انگار موکت چسبونده

موهاشم جنگل آمازون

مژه هاشم دوبرابر من😂😂

واقعا خدا با خودش چه محاسباتی داشته

اونوقت من موهای کم پشت و ابرو های کمرنگ و بی مژه

به شما میگن دو تا ایرانیه واقعیی احسنتتت، خپشم اومد😂👏🏽

😂😂♥️

2810