2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها پس زیاد میشناسین همو

آره از 13 14 سالگی

الانم سنمون کمه ولی چون خیلی باهم بودیم

همو کوچیک نمیبینیم انگار

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اه برای خودش دلبریه 😍😂😂

نفرست نمیگی کراش میزنیم روش🥲💔

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
شاید رفتاری بزرگخولی واقعا منم با بچه نمیتونم کنار بیامهمین مال خودم ماشالله سن خرپیر و داره بعصی وق ...

وای اره دقیقا بنظر من که مردا تا ۴۰ سالگی هنوز بچه ان حتی تا اخر عمر😂

چ جوری هیچ تاپیکی نداری

کلا اهل تاپیک زدن نیستم

بیشتر تو تاپیک بقیه فعالم😂

به پای هم پیر شین ایشالاا💕

قربونت همچنین♥️💋

نفرست نمیگی کراش میزنیم روش🥲💔

اهه راس میگی دیگ نباید عکس آقایی رو جایی بزارم ی وقت کسی بهش چشم نداشته باشه منو عشقم با کلی سختی بهم رسیدیم 🤔🤔🤔😂😂😂😂😂😂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2810