2777
2789
عنوان

یه مادر خسته از حرف نزدن کودک سه سالش

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 60 پست
اون عمه و عمو که چهار ماهگی گفته،یه نوع آواست که همه ی بچه ها میگن،ما فکر می‌کنیم دارن میگن عمه و عم ...

آره دیگه بچه 4 ماهه فقط تکرار کرده  نه اینکه بگه عمه کو عمو کو ولی همین که ادای ما رو در بیاره هم جالب بود 

حتی دکتر هم کلی تعجب کرده بود میگفت خیلی کم پیش میاد بچه بتونه تو این سن از ما انقدر خوب تقلید کنه

اما واقعا جالب بود خب 4 ماهگی گفت اینا رو واضح هم میگفت 

بعدش کم کم کلی کلمه گفت کلی چیز یاد گرفت 

اما جمله بندیش کاملا نا مفهوم 

مادر شوهرم که مخمو خورده

مردم زیادی زر زر میکننبهشون توجه نکن.فامیل شوهر من توقع داشتن بچه سه ساله مثل سی ساله ها حرف بزنهمنم ...

حالا مادر شوهر من پسرمو مدام با دختردخترش مقایسه میکنه 

باور کن الان یکسال و 4 ماهشه خداییش سر جمع 5 تا کلمه به زور میگه

اما مدام گیره به حرف زدن بچه م 

وقتی بچه م شروع میکنه حرف زدن جلو مادر شوهرم انگار مسخره ش میکنه منم چشمام پر اشک میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا مادر شوهر من پسرمو مدام با دختردخترش مقایسه میکنه باور کن الان یکسال و 4 ماهشه خداییش سر جمع 5 ...

پر اشک نشه جواب بده

خواهر شوهرم گفت چرا بچه ات عصبی هست

گفتم تو صداش می‌کنی اون میگه بشین یکی میگه بیا و...‌ عصبی میشه دیگه آدم بزرگ هم باشه عصبی میشه اذیت نکنین عصبی نشه

تو مادر هستی از بچه ات دفاع کن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
پر اشک نشه جواب بدهخواهر شوهرم گفت چرا بچه ات عصبی هستگفتم تو صداش می‌کنی اون میگه بشین یکی میگه بیا ...

نمیفهمه خواهر 

به خدا نمیفهمه 

اصلا گاهی وقتا گوش نمیده به حرفم

منم تلاشی نمیکنم برای قانع کردن کسی که نمیخواد بفهمه

اما اعصابم خورد میشه

دیگه کمتر میرم

نمیذارم بچه مو ببرن

چاره چیه

اسی واقعا دیر نیست برای حرف زدن بچه ت براش شعر زیاد بخون و قصه بگو

ترس تو دلمه از حرف نزدن 

ارزومه دخترم حرف بزنه میدونم از گریه کردن کاری برنمیاد ولی خب در طول روز زیاد باهاش حرف میزنم

ترس تو دلمه از حرف نزدن ارزومه دخترم حرف بزنه میدونم از گریه کردن کاری برنمیاد ولی خب در طول روز زیا ...

نترس عزیزم

بچه عمو من 4 سالگی زبون باز کرد 

اصلا هیچی نمیگفت 

حتی جاریم میگفت دخترم تا دو سال لب تکون نداد بعد کم کم تو سه سالگی زبونش باز شد الان بیا ببین هیچکس حریف زبونش نیست

نگرتن نباش عزیزم 

البته کاملا درکت میکنم 

منم نگرانم ولی توکل به خدا 

نمیفهمه خواهر به خدا نمیفهمه اصلا گاهی وقتا گوش نمیده به حرفممنم تلاشی نمیکنم برای قانع کردن کسی که ...

تلاش نکن اما محترمانه و با خنده دو بار جواب بدی دیگه حرف نمیزنن

نمیفهمه خواهر به خدا نمیفهمه اصلا گاهی وقتا گوش نمیده به حرفممنم تلاشی نمیکنم برای قانع کردن کسی که ...

منظورم این تلاش نکن قانع کنی

اما جواب بده جوری ک ضایع بشه

پسر یکی از فامیلامون تا ۵ یا ۶ سالگی با همین کلماتی که شما گفتید صحبت میکرد ولی خداروشکر مدرسه معمولی رفت فکر کنم بهتر شده 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
2810