2777
2789

برای خواهرم میپرسم. نامزدش به دوست دختر سابقش گفته تو از نامزدم بهتری ولی نشد باهم باشیم. آخرشم گفته دیگه پیام نده. الان چند روز میگذره دیگه نه پی ام میدن نه چیزی. دختره رو هم بلاک کرده.خیلیم ابراز پشیمونی کرده و گفته اینجوری گفتم دختره دلش نشکنه ولی خواهرم عکس دختره رو دیده میگه خوشگل و قد بلنده. دندونپزشکم هست. کلا همه چیش از خواهر من بهتره. ولی خواهرمو مامان عن عاغا واس پسرش انتخاب کرده. نذاشته با اون ازدواج کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خیلی سخت شد کنمیدونم واقعااگ دلش با اون دختره باشه واقعا نمیشه کنار اومد و زندگی کرد

خودش میگه ب خواهرم الان من ب تو متعهد هستم. اون خیلی ناراحت بود اینجوری بهش گفتم…

خودش میگه ب خواهرم الان من ب تو متعهد هستم. اون خیلی ناراحت بود اینجوری بهش گفتم…

مردا از این حرفا زیاد میزنن

خوب بلدن کارای خودشونو بندازن گردن بقیه

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤

فک کنم خدا به اون دختره رحم کرده 

معذرت میخام ولی پسره چه اشغالیه 

فک‌کن کسی که دوسش داشته رو و انتخواب خودش بوده با اون همه کمالات بخاطر حرف ننش ول کرده با خواهر تو که انتخواب ننش بوده باز بخاطر حرف همون ننش یا دیگران چه کنه 

بنظر من خواهرت باید سنگ رو یخش کنه

حالا پیاماشونو از کجا دیده؟

فک کنم خدا به اون دختره رحم کرده معذرت میخام ولی پسره چه اشغالیه فک‌کن کسی که دوسش داشته رو و انتخوا ...

اومده لود خونه ما خوابیده بود عن. ازش متنفرم. خواهرم برداشته گوشیشو چک کرده. انقد احمقه که رو گوشیش رمزم نمیذاره. تو دایرکت اینستاش بوده. 

دوست پسر منم راجع به اکس سابقش همینو گفت . گفت اون بهتره ولی انتخاب من تویی ، بد جوری قلبم شکست .اعتماد به نفسم رو از دست داده بودم .من قشنگ و مستقل  بودم ولی دوست دختر سابقش فقط پولدار بود و اروپا

2810