2777
2789
عنوان

اگه آزادی داشتی چیکار میکردی

200 بازدید | 35 پست

تو بهترین تایم طلاییه زندگیت ک وقت خوش گذرانی و جوانی کردنت هست اگه آزادی داشتی چیکار میکردی؟ چ کلاسایی شرکت میکردی؟ کجاها کار میکردی؟ کجا ها میرفتی مسافرت؟ 

یا چیا نکردی ک حسرتش تو دلت مونده؟ سینگل میموندی یا رل میزدی؟  

اگ آزادی داشتی و خونه ی مستقل د امکانات و ب کسی وابسته نبودی ک بخاطرش نتونی به خواسته هات برسی چیکار میکردی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو بهترین دوره زندگیم و بهترین شرایطم هستم خداروشکر

آزادی هر کاری هم که بخوام دارم

حسرت چیزی به دلم نیست

فک کنم این دوره طلاییم تا پنج سال دیگه تموم بشه چون سنم داره میره بالا

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584

اگه ازادی داشتم، برای یک ماه هر چی استرس و نگرانی و دل مشغولی هست رو رها میکردم، به علاوه فضای مجازی 

من ازادی عمل و امکانات خوبی دارم مسئلم ازاد نبودن کامل ذهنمه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

با دوستام میرفتم مسافرت حتما

دوست داشتم بی دغدغه بگردم بپوشم به هیچی فکر نکنم 

سرکار هم میرفتم احتمالا یه آرایشگاهی چیزی داشتم

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
2810