2777
2789
خب واقعی نیستتتت. آقا واقعی نیست چشاتونو یکم باز کنید. اون از ظهور امام زمان. این از قرآن. برو بخواب ...

یه انسان تاکید میکنم یه انسان فقط با خوندن معنی سوره ضحی هم میتونه با توجه به فطرتش خدارو حس کنه.. جالبه توی مجازی داره پر میشه از غیر مسلمونایی که با دیدن صبر فلسطینی ها قرآن برداشتن بخونن ببینن چی باعث صبر یه مسلمون میشه بعد تو کشور ما یه مشت بچه به ظاهر روشنفکر برداشتن نوشته های فضای مجازی رو کپی میکنن و ادعای فیلسوف بودنشون میشه.. در ضمن روزی که امام زمان بیاد منو نگاهم نمیکنه چون من اصلا مومن واقعی نبودم ولی درحدی هم تغیانگر و عاصی نیستم که وجود خدا رو هم انکار کنم.. لابد فکر می‌کنید یه نطفه ی بی ارزش قدرت خلقت شما رو داشته..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه انسان تاکید میکنم یه انسان فقط با خوندن معنی سوره ضحی هم میتونه با توجه به فطرتش خدارو حس کنه.. ج ...

خرافات بیداد می‌کنه تو کشور ما همینه که چین اتئیسته رفت جلو ما هنوز منتظر ظهور یک آقا هستیم که معلوم نیست با چی داره میاد آنقدر دیر کرده

چه شد که قدر وفا هیـچ کس نمی داند...! 
خرافات بیداد می‌کنه تو کشور ما همینه که چین اتئیسته رفت جلو ما هنوز منتظر ظهور یک آقا هستیم که معلوم ...

ببخشید که انتظار برای آقا مزاحم پژوهش هاتون شده اینا هیچ منافاتی با همدیگه نداره

2805
میگن؟ یه جمله از خودتون بگید همه چی که شده جملات به ظاهر زیبای مجازی

آلمان و فرانسه دارن مسلمان هارو بیرون میکنن اونا تازه از خواب بیدار شدن.  اونجا رو هم کثیف کردن مسلمان ها 

چه شد که قدر وفا هیـچ کس نمی داند...! 
ن عزیزم ما باکلاس هستیم. ژاپن تو پیشرفته ترین کشور میریم. شماهم منتظر امام زمان باشید

شما هم معنی انتظار برا ظهور رو اصلا از ابتدایی متوجه نشدی که انتظار منافاتی با تلاش و زندگی کردن نداره، بلکه با نفرتت از مسلمونا قابلیت تر و ریست شدن داری که یه عده بیگناه رو به جرم مسلمان بودن ق ت ل عام کنی.‌. لااقل به شعارهای روشنفکری خودتون مبنی بر آزادی انتخاب دین و انسانیت پایدار باشید.. بحث با شما لذت بخش بود موفق باشید حس میکنم فقط تحت تاثیر جو مجازی و ماهواره حرف می‌زنید حرفاتون خیلی برام تکراری و آشنا بود..