2777
2789

خیلی قیمتاش خوبه

میگم‌بارونی بخرم ازش قیمتا همه ۷۰۰ ۶۰۰ 

ولی انداره و قد و سرشونه‌ استین‌رو نگفتخ

فقط سایز گفته بعد نوشته ممکنه ۲۰ درصد با عکس تفاوت داشته‌باشه کارا

بنظرتون‌اخه میشه اینجوری خرید کرد

الکی الکی ینی بخرم؟؟؟؟

خیلی قیمتا‌بالاس 

میگم‌از پیج‌بگیرم ولی سر همین‌چیزا میترسم

میگم‌بشه دم‌دما عید برم‌ تو‌ اف یخرم 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
از خرید انترنتی اصلا خوشم نمیاد

منممممم

خرید میکنم ولی نه لباس و اینا

احساس میکنم‌تا نپوشم‌تا‌ تن‌ نره و دست به‌پارچش نزنم نمیتونم اطمینان کنم

اصلا شاید تو تن من خوب وانسه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بگو عکس غیر ژورنال بفرسته

ثلت سفارش فقط سایته

پاسخگویی انگار ندارن

تابحال ازپیج ولگاخریدکردین؟؟

نه دلی یه تاپیک‌زدم بچها خریده بودن

منم آنلاین خریدم مانتو و مثل چی پشیمونم لباسی که زیرش پوشیدم پر از پرز شد

وای واقعا؟؟؟؟

من الان ۷ روز بیشتره داخل بازار میگردم تا جنس خوب پیدا کنم و اگه چیزی بخرم همه جوره بررسی میکنم و مطمعن‌میخزم

احساس میکنم خوب نیس اینترنتی

بنظرشماچطوره

والا نسبت به قیمتا عالیه

ولی جنسش رو نمیدونم

تا حالا نخریدم

باسلام برا خرید خوبه، با فروشنده حرف میزنی عکس محصول میفرسته، اگر هم خریدی و خوب نبود پولت و پس میدن ...

جدی‌

خدا خیرت بده

الان از اینستا اساس کشی میکنم با سلام😂😂

2810