2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه واسه ما رو نه ماهه ندادن

آها 

ما پارسال تابستون عقد کردیم مال شوهرم سه هفته بعد ثبت و نام فوری تعیین شعبه شد و مدارک برد و واریز شد حسابش 

مال منم پاییز پارسال بعد اومدن به خونه خودمون ثبت نام کردیم به دلایلی بعد دوماه از ثبت نام مون واریز شد 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

آها ما پارسال تابستون عقد کردیم مال شوهرم سه هفته بعد ثبت و نام فوری تعیین شعبه شد و مدارک برد و وار ...

الان خیلی بد شده مام میخایم باهاش خونه رهن کنیم😔

الان خیلی بد شده مام میخایم باهاش خونه رهن کنیم😔

ما هم با وام همسرم خونه اجاره کردیم 

من خیلی استرس داشتم که طول بکشه شانس آوردیم وگرنه دیوونه میشدم 

ما همشهری هم نبودیم هی پولمون خرج کرایه و رفت و آمد میشد واقعا اذیت می‌شدیم اگر زود جور نمیشد وام همسرم

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

ما هم با وام همسرم خونه اجاره کردیم من خیلی استرس داشتم که طول بکشه شانس آوردیم وگرنه دیوونه میشدم م ...

واقعا سخته من الان جهازم و نمیدونم دیگ باید کجا بزارمشون

فردا هم فرشامون میاد🫠

واقعا دیگ دارم ناامید میشم از این زندگی🥲همش هم میگن ازدواج کنید اخه با چ پولی

اره بخدا منو نامزدمم امیدمون ب همین پوله وامه ک خونه رهن کنیم یه چندتا وسیله هم بخریم از بس گرونی شده آدم هرچی کار میکنه بازم انگار سر همون نقطه اولی

اره بخدا منو نامزدمم امیدمون ب همین پوله وامه ک خونه رهن کنیم یه چندتا وسیله هم بخریم از بس گرونی شد ...

شما کارای ضامن و .. رو انجام دادین الان؟ کدوم بانک هستین؟

2810