2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اخه واسه ما رو نه ماهه ندادن

آها 

ما پارسال تابستون عقد کردیم مال شوهرم سه هفته بعد ثبت و نام فوری تعیین شعبه شد و مدارک برد و واریز شد حسابش 

مال منم پاییز پارسال بعد اومدن به خونه خودمون ثبت نام کردیم به دلایلی بعد دوماه از ثبت نام مون واریز شد 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

آها ما پارسال تابستون عقد کردیم مال شوهرم سه هفته بعد ثبت و نام فوری تعیین شعبه شد و مدارک برد و وار ...

الان خیلی بد شده مام میخایم باهاش خونه رهن کنیم😔

الان خیلی بد شده مام میخایم باهاش خونه رهن کنیم😔

ما هم با وام همسرم خونه اجاره کردیم 

من خیلی استرس داشتم که طول بکشه شانس آوردیم وگرنه دیوونه میشدم 

ما همشهری هم نبودیم هی پولمون خرج کرایه و رفت و آمد میشد واقعا اذیت می‌شدیم اگر زود جور نمیشد وام همسرم

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

ما هم با وام همسرم خونه اجاره کردیم من خیلی استرس داشتم که طول بکشه شانس آوردیم وگرنه دیوونه میشدم م ...

واقعا سخته من الان جهازم و نمیدونم دیگ باید کجا بزارمشون

فردا هم فرشامون میاد🫠

واقعا دیگ دارم ناامید میشم از این زندگی🥲همش هم میگن ازدواج کنید اخه با چ پولی

اره بخدا منو نامزدمم امیدمون ب همین پوله وامه ک خونه رهن کنیم یه چندتا وسیله هم بخریم از بس گرونی شده آدم هرچی کار میکنه بازم انگار سر همون نقطه اولی

اره بخدا منو نامزدمم امیدمون ب همین پوله وامه ک خونه رهن کنیم یه چندتا وسیله هم بخریم از بس گرونی شد ...

شما کارای ضامن و .. رو انجام دادین الان؟ کدوم بانک هستین؟

2810