2777
2789

یک شنبه وقت زایمانمه سزارین میشم برای بار دوم استرس دارم.

شبتون بخیر .

میگن زایمان دوم از زایمان اول راحت ترع درسته؟

شما چطور بودین . نصبت ب زایمان اولتون.

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

دومی خیلی درد کمتری داشتم و از روز دوم سرپا شدم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان راحت تر که نمیشه گفت اما با تجربه تری.تو نوزادی بچه کمتر دست و پا رو گم میکنی .شیرت راحت تر میاد.اما من خودم رو میگم بنیه بدنم خیلی ضعیف تر شد

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
2805

خیلییییی بهتر بود خیلی. دردم کمتر بود

فقط مشکلی که برام پیش اومد به سرم و گردنم زیاد فشار اوردم. موقعی که خواستم مرخص بشم سردرد شدیدددد گرفتم. اینش خیلی بد بود. مگر نه عملم عالی بود از اولی خیلی بهتر بود. از روز سوم هم سر پا شدم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

زایمان دومم بهتر بود سزارین شدم هر دو رو 

دومی 38هفته بودم عالی بود تا شب قبل زایمانم خودم تمام کارامو میکردم صبح بلند شدم رفتم بیمارستان بعدشم از روز 7 8 سر پا شدم

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

راحت تر نیست

تقریبا مثل اولی

با این تفاوت که تو آمادگی و تجربه قبلی داشتی و راحت تر میگذره

من ۳بار سزارین با بی حسی از کمر شدم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید