2777
2789
عنوان

خسته شدم

116 بازدید | 26 پست

خانومای دوروبرم هرکی میبینم نمی‌دونم چجوریاست که همیشه همه چیزشون جوره لباس و کیف و کفش و رنگ مو و….من الان یه مانتو بخرم تا چند وقت ته پولام در میاد دیگه نمیتونم همزمان برم ناخونامو درست کنم یا برم موهام رنگ کنم بقیه چجوری و از کجا پول میارن که همزمان همه چیزشون درست میکنن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ماهم همینطوریم عزیزم مثل شما بالاخره درامد ها متفاوته و بعضیا براشون حفظ ظاهر مهمه ، یعنی بیشتر درا ...

اخه میبینم هر چندوقت یه بار طلا هم می‌خرن واسه خودشون یا ماشین عوض میکنن وسایل خونه میخرن

چون اصولی خرید نمیکنید شاید

مثلا شما نباید طبق ترند الان خرید کنید باید طبق لباس های تو کمدت و اندامت و خیلی چیزای دیگه خرید کنی

مثلا میگن لباس جدیدی که میخوای بخری باید با ۳ تا از لباس های قبلی تو کمدت ست بشه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
اخه میبینم هر چندوقت یه بار طلا هم می‌خرن واسه خودشون یا ماشین عوض میکنن وسایل خونه میخرن

خب پولدارن دیگه 

تو اطرافیان منم هستن 

من در حالی که پول یه رستوران رفتن با خیال راحت ندارم 

دوستم طلا خرید ۵۰ میلیون یا هرماه پالتو و مانتو اینا میخره 

بالاخره تفاوت هایی هست ولی اینجوری نیست بگسم همه پولدارن یا همه فقیر 

تو همه رنج و درامدی هستن 

منم خسته ام ،خیلی خیلی

منتها من بخاطرفشاری که رومه ،بچه رفلاکسی که شباگریه میکنه نه شیرمیخوره ،نه غذامیخوره،ازپنج صبح جیغ وداد

ازاون ور بچه کلاس دومی که سربه هواس،شبا هزارتادردسرتابخوابه،تکالیف انجام نمیده ،درحالیکه اینکه جیغ میزنه ،بایدبرم برای دومی صبحانه وبساط مدرسه آماده کنم ،به زور بگم جوراب بپوش و...

دقیقااا  من سوالمم همیشه ب خودم برسم بی پول باشم یا  خرج نکنم جمع کنم   دوتاش باهم نمیشه اصلا انگار  تازه به درجه ای  رسیدم که   اگه خرج نکنم حس شلختگی میگیرم اگر خرج کنم حس بیفکری 🤣🤣 و عذاب وجدان که چرا پول جمع نکردم 

چون اصولی خرید نمیکنید شایدمثلا شما نباید طبق ترند الان خرید کنید باید طبق لباس های تو کمدت و اندامت ...

اره دقیقا هیچ کدوم از شال هام با مانتوهام ست نمیشه چون هر کدوم تو زمان متفاوتی خریدم و موقع بیرون رفتن شنبه یکشنبه میشه تیپم 

خب پولدارن دیگه تو اطرافیان منم هستن من در حالی که پول یه رستوران رفتن با خیال راحت ندارم دوستم طلا ...

کاش از این پولدارها نداشتیم دوروبرمون من هرموقع میبینمشون حرص میخورم فقط 

2810