2777
2789
عنوان

ب خدا همه مردا از بیخ اَشغالن هر بار بهم ثابت میشه بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون عنوانتو خوندم باید بگم‌مردای اطراف تو از دم آشغالن ما آشغال نداریم

واقعا یه لحضه فک کن اونای که میگی خوبن  یه زن عملی خوشگل داف ببین زنه ماشین چند میلیارد  خونه  توپ که از شوهر قبلیش گرفته ببین واقعا پس میزنن این کامل اون کسی که مرده گرفته

دفاع نکردم گذسته از این موضوع چرا شما ها با زن دوم گرفتن مخالفین

اگه کسی زن تو شد ده تا بگیر ما کاریت نداریم اون کسی که حاضره بیاد زن دوم و سوم بشه خیلی اوضاعش داغونه تو برو بگیر

واقعا یه لحضه فک کن اونای که میگی خوبن یه زن عملی خوشگل داف ببین زنه ماشین چند میلیارد خونه توپ ک ...

اطراف ما کسی دنبال شوگر مامی و ساپورت مالی نیست شاید مردای اطراف شما آب و از لب و لوچشون سرازیر بشه 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

دفاع نکردم گذسته از این موضوع چرا شما ها با زن دوم گرفتن مخالفین

ب همون دلیل ک شما هم نمیتونی ب زنتون اجازه بدین با اقایی غیر از شما باشه😶

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

اگه کسی زن تو شد ده تا بگیر ما کاریت نداریم اون کسی که حاضره بیاد زن دوم و سوم بشه خیلی اوضاعش داغون ...

شوخی کردم بابا چرا جدی میگیرین 

نه بابا خرج و مخارج همه بالاست 😂😂😂😂

مرد 

خانوما خودتون گول نزنین هر مردی همچین زنی ببینه که ماشین خونه داره که ازشوهر  قبلیش گرفته عملی همه جاش داف پلنگ پس نمیزنه همچین میره پیشش که انگار نمیشناختت  انگار نه انگار که با همه بدیاش ساختی 

زنایی که زن دوم می شن،وزندگی همجنس خودشونو خراب میکنن

دقیقا

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

خانوما خودتون گول نزنین هر مردی همچین زنی ببینه که ماشین خونه داره که ازشوهر قبلیش گرفته عملی همه ج ...

هر مردی ک ن ،ولی مردای هول بله👏

تو اطرافیان ما همچین موردی بود زن از شوهر قبلیش پنج شیش تا واحد یه مغازه و ماشین گرفت بعد یه پسر مجرد اومد گرفتش تمام کارای طلاقشون رو هم با همدیگه میرفتن انجام میدادند پسره بوی پول بهش خورده بود دودستی زنه رو چسبیده بود

2810