تو شهرمون یکی رفته با وجود زن داشتن زن گرفته اونم داف پلنگ از هم شهرای خودمون زنه واسه خودش باسن سینه گذاشته باپسرای از خودش خیلی کوچکتر میگشته زن خودش ماه مرده وزشم خوب بوده حالا تو شهر میگفته زنم بو میداده رفتم گرفتم زنه خودم خرابه اینکه گرفتم خراب نیست خدا همچین مردای رو زلیل نمیکنه باعث میشه یکی دلش بشکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تاپیک این خانم ب شما ضرری رسونده ک میگی دخالت نکنید😶؟
خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲
عزیزم من مرد نیستم ولی خوشم نمیاد از این جمع بستن چون به اندازه مردای خراب زن خرابم هست حالا یکی یه زن ناجور ببینه بعد بگه همه زنا فلانن من و شما چی بهش میگیم ؟
خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲