2777
2789
عنوان

تیکه مادر شوهر

122 بازدید | 12 پست

دو ساله که عروسی کردم من روز قبل عروسی حنابندان گرفتم ولی مامانم برام لباس اجاره نکرد گفت من نمیکنم لباس خریدت رو بپوش (بامادرشوهرمم دعوا کرده بود) منم روز حنباندانم شام دادیم به مهمونا و ارایشگاه خودم رفتم ولی لباس خریدم رو پوشیدم حالا تو این دو سال که هر کی حنابندان میگیره بعد من لباس اجاره میکنه و فیلمبردار میگیره مادر شوهرمن هعی تیکه میندازن فلانی فلان کرد شما نکردید چون که لباس خریدم رو پوشیدم حنابندان دیگه مجبور بودم پاتختی که فردای عروسیه از قبل که لباس مجلسی داشتم اونو بپوشم به خاطر همین خیلی بهم تو روم گفتن خب من چیکار میکردم مگه چی کم داشتم از بقیه که یدونه لباس برام زیادی باشه ؟؟؟ تا حالا از اینجور کمبودا داشتین جوری که همه پدر مادرا بکنن شما نکنین ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
والا تا جایی که من میدونم هزینه لباس حنا و فیلمبرداری با خانواده داماده ،مال من که اینطوری بود

والا مال هم از قبل اینطور بود ۳۰ مهر حنابندان عروس عمم بود اون مد انداخت لباس احاره کرد و فیلمبردار گرفت خب ماهم از کحا بدونیم بعد ما همه میکنن 

والا مال هم از قبل اینطور بود ۳۰ مهر حنابندان عروس عمم بود اون مد انداخت لباس احاره کرد و فیلمبردار ...

عروس عمه ت چه ربطی به تو داشت ، تو به داماد میگفتی بیا بریم لباس اجاره کنیم تقصیر خودته شل گرفتی بجای اینکه تو گله کنی اونا میکنن

عروس عمه ت چه ربطی به تو داشت ، تو به داماد میگفتی بیا بریم لباس اجاره کنیم تقصیر خودته شل گرفتی بجا ...

اخه اون موقع پس فردای عروسیه من بازم تو فامیل حنابندان بود که دختره گرفته بود کلا 

اخه اون موقع پس فردای عروسیه من بازم تو فامیل حنابندان بود که دختره گرفته بود کلا

بگیره خب خیلیا خیلی غلطا میکنن به ما چه ،یکی از فامیلا قبل عروسی ما هدیه میلیونی داد به دخترش مادرشوهرم تیکه انداخت ،منم گفتم لابد دخترشون رو دستشون مونده بوده یا عیب و ایرادی داشته روش جایزه گذاشتن والا