2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم متاسفانه بعد از کاتم با یک پارتنر سمی مرتب دچار این حمله میشم.و پروپرانول میخورم

من پارتنرم زندگیمو قشنگ خراب کرد البته مقصر قطعا خودمم هستم ک بهش اجاهز دادم لطفا اجاهز نده آدمای سمی بیان سمتت وگرنه آسیب بدی میبینی مراقب خودت باش 

منممن پراپانول میخورم صبح و عصر برای تپش قلب

اره خوبه بخور اثر میکنه آروم تر میشه ادم

ولی من پوکساکیم وقتی آسترس داشته باشم یهو ۶ یا ۷ تا میخورم ک عوارضش اینه ک افت فشار شدید دارم جون دوز ۵ هستش و بائو اون لحظه زیاد بخورم تا خوب شم ولی میخورم این بلا سرم میاد افت فشار میگیرم حالم بد میشه ی بار نبضم کند شده بود این  یهو استرس شدید میگیرم اصلا یکم این روزا مخصوصا ناخوشم 

بله خیلی اذیتم همین الانشم

مبگذره قوی باش 

برای پسر مردمم ناراحت نباشی ی وقت اون اسید زندگیت بوده من ک ب اکسم میگم اسید زندگیم چون رید قشنگ 

فقط مراقب خودت باش ک خودت زودتر ان شاءالله خوب شی قشنگم

نه بدون تجویز پزشک نمیدن . کجاها پانیک میشی ؟ علائم پانیکت چیه؟

هرموقع بترسم یا عصبی و ناراحت شم

حالت نیمه غش میگیرم پاهام شدیدا میلرزه و سست میشه اصلا توانایی ایستادن ندارم اون لحظه، قلبم تند میزنه ، پشت لبم مورمور میشه و بعدش دست و کل بدنم 

سرگیجه شدید همراه با گریه های شدید 

نمیتونم نفس بکشم انگار ینفر داره گلومو فشار میده

خودم که همسری فکر میکنم الانه که بمیرم از شدت فشار🥲